Kvällens filmer: Arthur, The Pentagon papers, Mirror mirr…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Arthur, The Pentagon papers, Mirror mirror, Chronicles of Riddick, Kärlek på menyn, Kärlek på menyn, forts, Flypaper, Brudens bäste man

Arthur

ArthurAmerikansk romantisk komedi från 2011. En bortskämd, halvalkoholiserad playboy får ett ultimatum av sin mamma, att gifta sig med kvinnan hon anser lämplig, eller att förlora sitt miljonarv. Men Arthur har just träffat sitt livs stora kärlek och står nu inför ett svårt val – kärleken eller pengarna.

Trailer för Arthur

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:15

The Pentagon papers

The Pentagon PapersAmerikansk thriller från 2003. Daniel Ellsberg är en ambitiös analytiker som vill arbeta på försvarsdepartementet. Efter att Daniel återvänt från Vietnam börjar han arbeta på Rand corporation där han kommer över en hemligstämplad rapport som beskriver USA:s inblandning i kriget i Vietnam. Med hjälp av sina vänner Patricia och Anthony bestämmer han sig för att se till att det amerikanska folket får veta att de blivit förda bakom ljuset. 2008.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:10 – 05:25

Mirror mirror

Amerikanskt familjeäventyr från 2012. En prinsessa i exil tar hjälp av sju rebelliska dvärgar för att att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins. Tillsammans kämpar dom mot en elak drottning som styr kungariket. Mirror, Mirror är baserad på historien om Snövit.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:20

Chronicles of Riddick

Amerikansk science fiction från 2004. Den efterlyste förbrytaren Riddick anländer till en planet som kallas Helion Prime. Snart ligger Riddick i strid med ett invaderande imperium som kallas Necromongers, en armé som planerar att konvertera eller döda alla människor i universum.

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:35

Kärlek på menyn

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Kate är kock på en trendig Manhattankrog. Hon har ett enormt kontrollbehov och därför är hennes kärleksliv inte mycket att tala om. När hon får vårdnaden om sin nioåriga systerdotter och samtidigt får en ny medarbetare som hon inte vet hur hon ska hantera ställs hennes liv på ända.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Kärlek på menyn, forts

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Kate är kock på en trendig Manhattankrog. Hon har ett enormt kontrollbehov och därför är hennes kärleksliv inte mycket att tala om. När hon får vårdnaden om sin nioåriga systerdotter och samtidigt får en ny medarbetare som hon inte vet hur hon ska hantera ställs hennes liv på ända.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:20

Flypaper

Amerikansk action från 2011. Tripp har länge varit hemligt förälskad i den vackra Kaitlin som arbetar på en bank. När han en dag växlar småmynt för att få en ursäkt att prata med Kaitlin, går det inte riktigt som planerat. Två gäng med bankrånare tar sig in på banken, och Tripp måste försöka distrahera rånarna samtidigt som han vill beskydda Kaitlin.

Filmen visas på TV4 klockan 23:20 – 01:05

Brudens bäste man

Amerikansk-brittisk romantisk komedi från 2008. Tom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:05