Kvällens filmer: Babel, Sherlock Holmes, Conan, From hell…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Babel, Sherlock Holmes, Conan, From hell, Rachel getting married, Åskhjärta, Åsa-Nisse, Min stora kärlek, Flirting with forty, Jesse Stone: Innocence Lost

Babel

BabelAmerikanskt drama från 2006. Tre historier vävs samman med ett gevär som den gemensamma nämnaren. Richard och Susan har rest på semester efter att de förlorat ett barn. När bussen Richard och Susan färdas på blir beskjuten startar det en kedja av händelser i tre världsdelar.

Trailer för Babel

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:20 – 02:15

Sherlock Holmes

Sherlock HolmesAmerikansk-brittisk action från 2009. En man som blivit dömd till döden verkar ha återuppstått från de döda och Sherlock Holmes och Watson kommer en mystisk sekt på spåren. Holmes kommer att slåss som aldrig förr för att ta fast en ny nemesis i en dödlig intrig som kan förstöra hela landet.

Trailer för Sherlock Holmes

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:30

Conan

ConanAmerikansk fantasy från 2011. Den unge Conans by attackeras av krigsherren Khalam Zym och han svär att hämnas. Zyms plan är att ta över världen med hjälp av en magisk mask. Men för att kunna använda maskens magi måste han offra en ättling till de magiker som skapade masken och nu är det upp till Conan att stoppa honom.

Trailer för Conan

Filmen visas på Sjuan klockan 22:30 – 00:45

From hell

From HellAmerikansk thriller från 2001. År 1888 börjar någon mörda Londons prostituerade. Inspektören Fred Abberline och hans partner Peter Godley får i uppdrag att utreda fallen. Abberline kan se in i framtiden och nu är det upp till honom att hitta mördaren innan det är för sent.

Trailer för From hell

Filmen visas på Sjuan klockan 02:40 – 05:15

Rachel getting married

Rachel Getting MarriedAmerikanskt drama från 2008. Kym, en neurotisk före detta modell som tillbringat lång tid på rehabiliteringshem, kommer hem på permis för att närvara vid sin systers bröllop. Hennes familj gör sig redo för en härlig fest, men Kym drar upp gamla familjekonflikter till ytan och ser till att stämningen blir allt annat än festlig.

Trailer för Rachel getting married

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:35

Åskhjärta

Amerikanskt drama från 1992. Filmen är baserad på verkliga händelser som inträffade i Pine Ridge-reservatet i South Dakota på 1970-talet. FBI-agenten Ray Levoi, som är av indianskt ursprung, skickas till ett indianreservat i South Dakota för att bistå agent Frank Coutelle i en mordutredning. När Coutelle motarbetar honom inleder han en egen utredning vid sidan om och hittar oroväckande bevis som pekar på allvarliga missförhållanden i reservatet.

Filmen visas på TV3 klockan 02:30 – 04:25

Åsa-Nisse

Svensk komedi från 2011. När han gräver efter vatten stöter Åsa-Nisse på olja. När han förklarar sin jordlott en oberoende nation uppstår konflikt mellan honom och Amerikas Förenta Stater.

Filmen visas på TV4 klockan 20:00 – 22:00

Min stora kärlek

Amerikansk komedi från 2001. Hal är en ytlig kille som bara dejtar vackra kvinnor. Men efter att ha hypnotiserats av en terapeut ser han plötsligt bara kvinnors inre skönhet. När han träffar den överviktiga Rosemary blir han genast förälskad. Rosemary har allt Hal vanligtvis INTE letar efter.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:25

Flirting with forty

Flirting with FortyAmerikansk dramakomedi från 2008. En frånskild mamma reser på semester, inleder en romans med en betydligt yngre man och inser att livet faktiskt kan börja vid 40.

Filmen visas på TV8 klockan 18:05 – 20:00

Jesse Stone: Innocence Lost

Amerikanskt drama från 2012. Efter sin ofrivilliga pensionering undersöker Jesse Stone en ung väns suspekta död. Poliskåren i Paradise tar under tiden hand om den arroganta nya polischefen, som är svärson till en lokal politiker.

Filmen visas på TV8 klockan 22:05 – 00:00