Kvällens filmer: Baby driver, Five feet apart, Source Code, Ghost, Legenden…

Baby driver

Idag lördag den 20 november sänds följande filmer på TV: Baby driver, Five feet apart, Source Code, Ghost, Legenden om Tarzan, Mike and Dave need wedding dates, Dödligt vapen 4, Tre sekunder, The nanny diaries, Röd drake

Baby driver

Baby driverAmerikansk action från 2017. En begåvad flyktbilsförare tar musiken till hjälp för att bli bäst på det han gör. När han en dag möter kvinnan i hans drömmar ser Baby en chans till en sista flykt, denna gång från sitt liv som kriminell. Men ledaren för ett brottssyndikat har andra planer för Baby och snart tvingas han, med livet, kärleken och friheten som insats, ta del i en stöt dömd att misslyckas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Baby driver

Five feet apart

Five feet apartAmerikanskt drama från 2019. Stella är en livlig och glad 17-åring. Till skillnad från de flesta tonåringar måste Stella tillbringa mycket av sin tid på ett sjukhus för behandling av cystisk fibros. När Stella träffar den charmerande och rebelliske Will (Cole Sprouse), en annan patient, känner hon en stark koppling – men enligt reglerna måste hon och Will hålla sig på säkert avstånd. När deras känslor blir starkare måste Stella och Will bemöta en livsförändrande fråga: hur känns kärlek när en enda beröring är förbjuden?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Five feet apart

Source Code

Source CodeEn helikopterpilot deltar i ett hemligt experiment som gör det möjligt för honom att anta döda människors identitet och uppleva de sista minuterna av deras liv.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:30. Läs mer om Source Code

Ghost

GhostAmerikanskt drama från 1990. Sam och Molly är lyckliga och djupt förälskade men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam mördad av en rånare. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke och inser att hans död inte var någon olycka. Men som spöke kan ingen levande se eller höra honom och för att kunna varna Molly tar han hjälp av ett medium, Oda Mae Brown. Åldersgräns 15 år.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Ghost

Legenden om Tarzan

Legenden om TarzanAmerikanskt äventyr från 2016. Det har gått flera år sedan Tarzan lämnade djungeln för ett liv som John Clayton i England med sin älskade Jane. Men så blir han inbjuden av parlamentet att åka tillbaka till Kongo som observatör, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Legenden om Tarzan

Mike and Dave need wedding dates

Mike and Dave need wedding datesAmerikansk komedi från 2016. Mike och Dave är två struliga bröder som mestadels ägnar sig åt fester och idiotiska upptåg. Men när deras ordentliga syster ska gifta sig kräver deras föräldrar att bröderna rycker upp sig, och framförallt att de ordnar rekorderliga dejter till bröllopet.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Mike and Dave need wedding dates

Dödligt vapen 4

Dödligt vapen 4Amerikansk komedi från 1998. Poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjar tänka mer och mer på sin egen ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna, som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, ledd av den hänsynslöse Wah Sing Ku. Med Leo Getz och den nyblivne polisen Lee Butters som sällskap startar en envis jakt för att stoppa brottsligheten.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Dödligt vapen 4

Tre sekunder

Tre sekunderBrittisk thriller från 2019. Pete Koslow har lämnat sitt kriminella liv bakom sig och jobbar som informatör åt FBI i New York. Som en del i jakten på maffian måste han återvända som infiltratör till fängelset Bale Hills där ett avslöjande kan innebära livsfara för både honom själv och hans familj. Den nerviga thrillern ”Tre sekunder” bygger på boken med samma namn av den svenska deckarduon Roslund & Hellström.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Tre sekunder

The nanny diaries

The nanny diariesAmerikansk komedi från 2007. Den unga Annie Braddock trotsar sin mors vilja genom att ta arbete som barnflicka hos en rik New York-familj. Hennes nya arbete blir dock inte någon dans på rosor och hon kommer snabbt underfund med att även rika människor har sina problem. Hennes situation kompliceras ytterligare då hon förälskar sig i grannen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om The nanny diaries

Röd drake

Röd drakeAmerikanskt kriminaldrama från 2002. Will Graham hade en lovande karriär som FBI-agent framför sig. Sedan träffade han och anhöll doktor Hannibal Lecter, en upplevelse som nästan kostade honom livet. En ny seriemördare är lös, och bara en person kan hjälpa FBI att spåra upp honom: Graham. Men det finns bara en person som Graham kan vända sig till för att få hjälp.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:45. Läs mer om Röd drake

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *