Kvällens filmer: Baby driver, Gran Torino, 300, Mr Beans semester, The…

Baby driver

Idag fredag den 15 juli sänds följande filmer på TV: Baby driver, Gran Torino, 300, Mr Beans semester, The Square, Dog days

Baby driver

Baby driverAmerikansk action från 2017. En begåvad flyktbilsförare tar musiken till hjälp för att bli bäst på det han gör. När han en dag möter kvinnan i hans drömmar ser Baby en chans till en sista flykt, denna gång från sitt liv som kriminell. Men ledaren för ett brottssyndikat har andra planer för Baby och snart tvingas han, med livet, kärleken och friheten som insats, ta del i en stöt dömd att misslyckas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Baby driver

Gran Torino

Gran TorinoAmerikansk thriller från 2008. Walt är en bitter, rasistisk krigsveteran som gått i pension och håller sig för sig själv. Han avskyr sina grannar – en asiatisk familj. Men då den tonårige sonen i grannhuset trakasseras av gängmedlemmar hjälper Walt honom och en annorlunda vänskap börjar ta form.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Gran Torino

300

300Amerikansk action från 2006. 300 är en amerikansk action från 2006 och filmatiseringen av Frank Millers serieroman om slaget vid Thermopyle. Spartas kung Leonidas slåss med sin armé på 300 män mot den persiske kungen Xerxes och hans armé på över en miljon krigare. De strider i Thermopyles trånga dalgång vilket gör att perserna inte kan använda sig av sitt övertag. Slaget är ett självmordsuppdrag men det hindrar inte spartanerna från att kasta sig in i striden och döda så många perser som möjligt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 300

Mr Beans semester

Mr Beans semesterBrittisk komedi från 2007. Mr Bean vinner en resa till Frankrike. Väl framme inser han att språkbarriären ställer till det för honom då han ska ta tåget till södra Frankrike. Han beger sig i riktning mot Cannes och befinner sig helt plötsligt mitt i inspelningen av en reklamfilm.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Mr Beans semester

The Square

The SquareSvenskt drama från 2017. Christian är en framgångsrik chef på ett modernt konstmuseum i Stockholm. Just före utställningen ”The Square” ska öppna på museet blir Christian bestulen på öppen gata, något han varken kan skaka av sig eller låta passera obemärkt. Han påbörjar en jakt på förövaren och försätts i alltmer pressade situationer, som får honom att börja ifrågasätta sin egen moraliska kompass.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:30. Läs mer om The Square

Dog days

Dog daysAmerikansk komedi från 2018. I ett soldränkt Los Angeles blir en grupp människor sammanförda tack vara sina älskade fyrbenta vänner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:30. Läs mer om Dog days

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *