Kvällens filmer: Baksmällan del II, Lucy, Jack Reacher: Never Go Back,…

Baksmällan del II

Idag lördag den 26 november sänds följande filmer på TV: Baksmällan del II, Lucy, Jack Reacher: Never Go Back, Aquaman, King Kong, Fyra bröllop och en begravning, Spelman på taket

Baksmällan del II

Baksmällan del IIMed minnet efter svensexan i Vegas fortfarande färskt planerar vännerna en lugnare tillställning för Stu i Bangkok. Men det som inte får ske, sker och baksmällan den här gången blir om möjligt ännu värre.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Baksmällan del II

Lucy

LucyLucy luras av sin pojkvän att leverera en portfölj, varpå hon tillfångatas av den skoningslöse mr Jang. Hon får inopererat ett paket laddat med en substans som ska smugglas över gränsen. Paketet läcker och hon utvecklar övernaturliga egenskaper.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Lucy

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go BackSusan Turner har tagit över Jacks gamla utredningsenhet. När hon arresteras för landsförräderi måste Reacher frita henne från arresten. Snart inser han att gripandet bara är en liten del av en större konspiration, som det är upp till honom att avslöja innan den kostar dem båda livet. På flykt undan lagen upptäcker Reacher en hemlighet från hans förflutna, vilken kan komma att förändra hans liv för alltid.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:35. Läs mer om Jack Reacher: Never Go Back

Aquaman

AquamanHalvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry får veta att han är arvinge till undervattensriket Atlantis och måste träda fram för att leda sitt folk och bli en hjälte. Där börjar hans livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till att bli: en kung.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Aquaman

King Kong

King KongEtt filmteam utforskar den mystiska ön Skull Island och stöter på förhistoriska bestar och en gigantisk gorilla .

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om King Kong

Fyra bröllop och en begravning

Fyra bröllop och en begravningUngkarlen Charles bor tillsammans med sin excentriske kompis Scarlett. Han flyr varje förhållande så fort det visar seriösa tendenser. Men på ett bröllop i Somerset träffar Charles den amerikanska Carrie och saker och ting börjar förändras.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Fyra bröllop och en begravning

Spelman på taket

Spelman på taketOm de prövningar som en judisk bonde, hans hustru och deras tre viljestarka döttrar ställs inför i det förrevolutionära Ryssland.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 18:05. Läs mer om Spelman på taket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *