Kvällens filmer: Baksmällan, John Wick: Chapter 2, Ghostbusters, Annabelle,…

Baksmällan

Idag lördag den 19 mars sänds följande filmer på TV: Baksmällan, John Wick: Chapter 2, Ghostbusters, Annabelle, De bedragna, Snuten i varuhuset 2, Mission: Impossible 2, Du gör mig galen!, A simple favor, The accountant, Löfte i gryningen, Monica Z

Baksmällan

BaksmällanAmerikansk komedi från 2009. Fyra killar åker till Las Vegas på svensexa. Tolv timmar efter första drinken vaknar tre av dem upp med minnesförlust och brudgummen saknas helt. För att hitta sin vän måste de nu rekonstruera gårdagskvällen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Baksmällan

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2Amerikansk thriller från 2017. John Wicks liv som pensionär avbryts för att på nytt anta rollen som världens främsta torped. Begäran kommer från den italienska ledaren Santino D’Antonio som såg till att John kunde undkomma den undre världen. Wick beger sig till Rom, där han försöker avrätta D’Antonios rival och syster Gianna. När mordet misslyckas får Wick en grupp livsfarliga mördare på halsen. Han blir tvungen att använda sig av alla kontakter och alla sina förmågor för att besegra dem, och för att utkräva hämnd mot den man som förrått honom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om John Wick: Chapter 2

Ghostbusters

GhostbustersAmerikansk science fiction-komedi från 2016. Abigail ”Abi” Yates och Erin Gilbert, ingenjören Jillian ”Holtz” Holtzmann och kollektivtrafiksanställde Patricia ”Patty” Tolan är Ghostbusters. De får handskas med det stigande antalet fantomer och paranormala fenomen i New York.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om Ghostbusters

Annabelle

AnnabelleAmerikansk skräckfilm från 2014. Mia och John är ett ungt par som väntar sitt första barn och lever ett tryggt liv i Santa Monica. Men när John köper en gammal porslinsdocka till Mia som present börjar konstiga saker att ske i hemmet, och en krypande ondska sätter klorna i familjen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Annabelle

De bedragna

De bedragnaAmerikanskt romantiskt drama från 2017. Historien utspelar sig under amerikanska inbördeskriget på en internatskola för flickor i södern. När de avskärmade unga kvinnorna tar in en skadad fiendesoldat och ger honom skydd och vård stiger den sexuella spänningen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om De bedragna

Snuten i varuhuset 2

Snuten i varuhuset 2Amerikansk komedi från 2015. Paul Blart är tillbaka. Den här gången åker han med sin dotter till Las Vegas där han besöker ett konvent för säkerhetsvakter. Väl där måste han och ett kasinos cyniska vakter (som tidigare har hånat honom) samarbeta för att avvärja några konsttjuvars ondsinta planer.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Snuten i varuhuset 2

Mission: Impossible 2

Mission: Impossible 2Amerikansk action från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Mot sig har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver nu viruset för att komplettera sin plan att starta en internationell epidemi och sedan göra sig rik på att sälja botemedlet. För att komma åt Ambrose tvingas Hunt ta hjälp av Ambroses förra älskarinna, Nyah Hall, som sätter känslorna i svallning också hos Hunt.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Mission: Impossible 2

Du gör mig galen!

Du gör mig galen!Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för att återförenas med sin ex-fru.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:10. Läs mer om Du gör mig galen!

A simple favor

A simple favorAmerikansk komedi från 2018. Stephanie, en ensamstående mamma, lär känna den glamourösa, fascinerande och mystiska Emily. Plötsligt försvinner Emily spårlöst och Stephanie börjar nysta i vad som har hänt.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om A simple favor

The accountant

The accountantAmerikansk actionthriller från 2016. Christian är ett matematiskt geni som har mer gemensamt med siffror än människor. Han frilansar som revisor åt kriminella organisationer, men när myndigheterna är honom på spåren tar han sig an en mer hederlig klient. Ett techföretag där en ung revisor upptäckt en avvikelse som gäller miljoner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The accountant

Löfte i gryningen

Löfte i gryningenFrån barndomen i Polen till ungdomsåren i Nice. Under studenttiden i Paris och den tuffa pilotutbildningen under andra världskriget – hela tiden stöttades Romain Gary av sin kärleksfulla och karaktärsfasta mor. Men hennes gränslösa kärlek blev också en stor börda i hans liv.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15. Läs mer om Löfte i gryningen

Monica Z

Monica ZSvenskt drama från 2013. Från telefonist i Hagfors till jazzsångerska i New York. Filmen skildrar jazzikonen Monica Zetterlunds liv på 60-talet. Hela vägen upp till berömmelsen men också genom hennes stormiga kärleks- och familjeliv.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Monica Z

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *