Kvällens filmer: Batman Begins, Doc Hollywood, Mamma Mia!…

Batman Begins, Doc Hollywood, Mamma Mia!, EdTV, Varg Veum – begravda hundar, Gudfadern III, Beerfest, Annapolis

Batman Begins

21:00 – 23:45

Batman BeginsDen ursprungliga berättelsen om legenden och nattens riddare, Batman. Efter föräldrarnas död reser miljardären Bruce Wayne jorden runt i jakten på metoder för att bekämpa ondskan.

Doc Hollywood

16:50 – 18:55

Doc HollywoodPlastikkirurgen Benjamin Stone har fått ett nytt jobb i LA, men på vägen dit kör han vilse och rakt in i ett staket i den lilla staden Grady. Som straff får han 32 timmars samhällstjänst. Amerikansk komedifilm från 1991.

Mamma Mia!

21:00 – 23:20

Mamma Mia!Sophia Sheridan är 20 år gammal och bor med sin mamma Donna på en idyllisk ö i Grekland. Hon ska snart gifta sig, och inför bröllopet har hon bara en önskan: att bli ledd till altaret av sin pappa. Problemet är att hon inte vet vem han är, men efter att ha hittat sin mammas dagbok från året då hon föddes, bjuder Sophia in tre män som alla kan vara hennes pappa. Övertygad om att hon kommer att känna igen sin pappa så fort hon ser honom, blir hon snart besviken då hon inser att så inte är fallet. Kaos uppstår när de tre männen, till mammans stora förtret, dyker upp och tror att de är Sophias pappa.

EdTV

23:20 – 01:45

EDtvFör att rädda den nedläggningshotade TV-stationen True TV, kommer chefen Cynthia Topping (Ellen DeGeneres) på den briljanta idén att följa och sända 24 timmar ur en helt vanlig persons liv 24 timmar om dygnet – oredigerat. Efter en lång rad oframgångsrika auditions stöter Cynthia ihop med Ed, en nördig men snygg kille som jobbar i videoaffär. Han tackar ja till erbjudandet, men får inte lång tid på sig att vänja sig vid sin nya, ständiga följeslagare – kamerateamet. Det är dock inte bara Eds liv som påverkas av filmandet, utan även hans vänner och familj. Nu måste han komma på ett sätt att avsluta EdTV.

Varg Veum – begravda hundar

21:00 – 22:00

Norskt kriminaldrama från 2008. Varg Veum blir uppsökt av politikern Marit Haug, som vill anlita honom. Veum vill inte ta sig an fallet på grund av att hon tagit emot mutor och står för allt som Veum är emot. Men när Marits partikollega Einar Bergenes fru utsätts för ett mordförsök bestämmer han sig för att trots allt hjälpa Marit. Varg hamnar mitt i det politiska spelet i ett nät av skuld, konspiration och korruption. Åldersgräns 15 år.

Gudfadern III

23:00 – 02:30

Amerikanskt drama från 1990. Den tredje och sista filmen om maffiafamiljen Corleone i New York. Michael Corleone är Gudfader och drömmer om att göra enbart lagliga affärer. Han letar efter sin efterträdare, och det kan bli brorsonen Vincent. Men det valet kan medföra att Michaels dröm om respekt och anseende förvandlas till ett blodigt inferno. Åldersgräns 15 år.

Beerfest

22:00 – 00:20

BeerfestTvå amerikanska bröder, Todd och Jan Wolfhouse, reser till Tyskland för att delta i årets Oktoberfest. De snubblar över en superhemlig, forntida öltävling, som sägs vara öldrickares olympiska spel. Efter en förödmjukande första omgång drar de tillbaka till Amerika för att sätta ihop världens bästa lag med öldrickare.

Annapolis

02:30 – 04:25

AnnapolisAmerikanskt actiondrama från 2006. Jake Huard blir antagen till marinsoldatutbildningen och hans dröm har blivit verklighet. Men utbildningen visar sig vara mycket tuffare än vad Jake någonsin kunnat förställa sig. När han inser att hans chanser att bli officer är näst intill obefintliga bestämmer han sig för att ställa upp i marinens boxningsmästerskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *