Kvällens filmer: Battle: Los Angeles, The aviator, Lilja 4-ever

Battle: Los Angeles

Idag tisdag den 3 maj sänds följande filmer på TV: Battle: Los Angeles, The aviator, Lilja 4-ever

Battle: Los Angeles

Battle: Los AngelesAmerikansk science fiction från 2011. 2011 blir det som en gång bara var ufo-observationer verklighet när Jorden attackeras av okända krafter. Medan folk överallt ser världens största städer falla blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost i en strid ingen hade förväntat sig. Det är upp till en marinsergeant och hans nya pluton att dra en linje i sanden när de tar sig an en fiende olik någon annan de träffat på tidigare. Skådespelare: Bridget Moynahan, Aaron Eckhart, Jim Parrack, Michelle Rodriguez, Joey King.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

The aviator

The aviatorAmerikanskt drama från 2004. Han var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Skådespelare: Kate Beckinsale, Danny Huston, John C Reilly, Leonardo Dicaprio, Cate Blanchett.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lilja 4-ever

Lilja 4-everSvensk-danskt drama från 2002. Lilja är 16 år och hennes enda vän är den unga pojken Volodja. De bor i Estland och drömmer om ett bättre liv. En dag förälskar sig Lilja i Andrej, som ska till Sverige och ber henne att följa med honom för att börja ett nytt liv. Skådespelare: Lyubov Agapova, Liliya Shinkaryova, Elina Benenson, Oksana Akinshina, Artyom Bogucharsky.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 00:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *