Kvällens filmer: Battleship, Johnny English, Med tio cents på fickan

Battleship

Idag tisdag den 17 januari sänds följande filmer på TV: Battleship, Johnny English, Med tio cents på fickan

Battleship

BattleshipAmerikanskt äventyr från 2012. Några fartyg stöter på en fientlig styrka från en annan planet. Då blir en internationell flotta världens sista hopp i kampen mot rymdvarelserna för att försöka förstå vad de är ute efter och sätta stopp för dem. Skådespelare: Rihanna, Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Liam Neeson.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Johnny English

Johnny EnglishAmerikansk actionkomedi från 2003. Under begravningen av en brittisk spion dödas alla de kvarvarande spionerna i ett attentat. Nu står hoppet till den ende överlevande spionen. Johnny English och hans kompanjon Bough har fått i uppgift att lösa fallet med stölden av de brittiska kronjuvelerna. Den misstänkte är en fransk affärsman, Pascal Sauvage. English och Bough får snart veta den förskräckliga sanningen bakom stölden och Sauvage, men det kommer inte att bli lätt att dra honom inför rätta. Skådespelare: John Malkovich, Ben Miller, Tim Pigott-Smith, Rowan Atkinson, Natalie Imbruglia.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Med tio cents på fickan

Med tio cents på fickanAmerikansk komedi från 1941. Sullivan är en ung filmregissör som tröttnat på att regissera förutsägbara lustspel och istället kräver att få göra en film om sociala problem. Som förberedelse ger sig Sullivan ut på luffen och det dröjer inte länge innan han får hårdhänt kontakt med verkligheten. Skådespelare: Robert Warwick, Robert Greig, William Demarest, Joel McCrea, Veronica Lake.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *