Kvällens filmer: Bedtime Stories, Heartbreak Kid, Tom i b…

Bedtime Stories, Heartbreak Kid, Tom i bollen 2, Blue Collar Comedy Tour: The Movie, King of California, Diamantfeber, En kvinnas hämnd, American Pie Presents: The Book of Love, The Frighteners, Slumdog millionaire, Out of towners, Polisskolan 3: Begåvningsreserven, Behind Enemy Lines: Axis of Evil, Kolya, Get well soon, En fars kval, Parfymen

Bedtime Stories

18:05 – 20:00

Bedtime StoriesNär Skeeter Bronson sitter barnvakt åt sin systers barn berättar han fantastiska godnattsagor, alltid med sig själv i hjälterollen. Barnen älskar berättelserna och bättrar gärna på dem med sina egna, fantasifulla bidrag. Amerikansk komedifilm från 2008.

Heartbreak Kid

21:30 – 23:45

Heartbreak KidEddie är nygift med Lila men upptäcker under sin smekmånad att hans val av fru kanske inte var det allra bästa.

Tom i bollen 2

01:40 – 03:30

Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas.

Blue Collar Comedy Tour: The Movie

00:05 – 02:20

Blue Collar Comedy Tour: The MovieUppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas.

King of California

20:00 – 22:00

King of CaliforniaAmerikansk komedi från 2007. Vid sexton års ålder har Miranda redan upplevt flera besvikelser i livet. Hennes mamma har övergivit henne och hon har hoppat av skolan för att kunna försörja sig medan hennes far, Charlie, vistats på mentalsjukhus. När Charlie blir utskriven omkullkastas den lugna tillvaro Miranda lyckats skapa. Charlie är besatt av att hitta en guldskatt som ska vara nergrävd av spanska missionärer i Kalifornien. Miranda dras mot sin vilja in i sin fars vilda planer men det dröjer inte länge förrän även hon blir lika entusiastisk som sin far.

Diamantfeber

22:00 – 00:30

Brittisk action från 1971. När man upptäcker att det pågår en omfattande diamantsmuggling i Sydafrika kallas agent James Bond in. Hans uppdrag är att stoppa smugglingen men han misslyckas. Nu måste Bond i stället söka reda på det förstörelsevapen man byggt av diamanterna och oskadliggöra det.

En kvinnas hämnd

00:30 – 02:55

Amerikansk thriller från 2002. Slim är servitris och en dag kommer drömmannen Mitch in på restaurangen. Han är välbärgad och har en högt uppsatt position inom byggbranschen och dessutom uppvaktar han Slim. De gifter sig och livet i förortsvillan ter sig idylliskt. Men då dottern Gracie föds börjar Slim upptäcka obehagliga sidor hos sin man. Han är otrogen och börjar misshandla henne. Slim tar dottern och flyr men Mitch är dem ständigt på spåren.

American Pie Presents: The Book of Love

23:00 – 00:50

Tonåringarna Rob, Nathan och Lube är fast beslutna att få sina drömtjejer i säng. De kommer över en mytomspunnen handbok i hur man ”får till det”, skriven av ett gäng före detta elever. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor med viktig information. Fast beslutna på att reparera boken ger sig grabbarna iväg för att få tag på de som har skrivit de saknade sidorna, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.

The Frighteners

01:20 – 03:10

The FrightenersI den lilla staden Fairwater livnär sig Frank Bannister på att jaga ut spöken ur hus där de inte är välkomna. Men när en ohämmad ond kraft drabbar staden tror invånarna att det är Frank som ligger bakom. För att finna den egentliga sanningen tar Frank hjälp av sina vänner – vålnaderna. Text-TV 690.

Slumdog millionaire

21:30 – 22:00

Slumdog MillionaireBrittiskt drama från 2009. Den föräldralöse Jamal är uppvuxen i Bombays slumområde. Han ser en chans till ett bättre liv när han medverkar i tv-programmet Vem vill bli miljonär. Men när han bara har en fråga kvar till storvinsten grips han misstänkt för fusk. Nu måste Jamal bevisa sin oskuld och det gör han genom att återigen svara på frågorna men denna gång svarar han med dramatiska händelser ur sitt liv. Åldersgräns 15 år.

Out of towners

00:15 – 02:00

Amerikansk komedi från 1999. När Henry och Nancy Clarks yngsta dotter lämnar boet och Henry får chansen att åka på en jobbintervju i New York bestämmer sig makarna för att åka dit. Men det blir en strapatsfylld resa, planet tvingas nödlanda i Boston, deras bagage försvinner, de blir rånade och kidnappade och till råga på allt jagade av polisen. Väl framme i New York gör hotelldirektören på det hotell de ska bo på allt för att göra livet surt för dem. Frågan är om Henry någonsin ska lyckas komma till sin anställningsintervju, och om han gör det, hur ska han lyckas övertyga dem om att han är rätt man för jobbet?

Polisskolan 3: Begåvningsreserven

21:00 – 22:45

Polisskolan 3: BegåvningsreservenDe otränade, odugliga och korkade civilpersonerna som utexaminerades till otränade, odugliga och korkade poliser fortsätter på sitt tredje dråpliga äventyr i Polisskolan 3: Begåvningsreserven. Efter en budgetkris har det bestämts att bara en av delstatens polisskolor får finnas kvar, och loppet har börjat för att se vilken skola som kan undvika nedläggning genom att producera den mest överlägsna kåren. Detta blir ett tufft uppdrag för Mahoney, Jones, Tackleberry och deres virrige rektor Lassard.

Behind Enemy Lines: Axis of Evil

00:50 – 02:45

Ett team av US Navy SEALs får i uppdrag att förstöra en Nordkoreansk missilbas och på så sätt förhindra ett möjligt kärnvapenanfall. Att misslyckas med uppdraget är inget alternativ. Men när uppdraget misslyckas plötsligt finner sig fyra soldater strandade på fiendemark. För att överleva måste de besegra rebellstyrkorna som hotar inte bara deras liv utan även de allierade och hela den fria världen.

Kolya

01:10 – 03:20

Franta Louka är en konsertcellist i ockuperade Tjeckoslovakien, men när han förlorar sin plats i orkestern måste han hitta ett annat sätt att försörja sig på. Pengarna han tjänar på att spela på begravningar och på att måla gravstenar räcker dock inte för att betala tillbaka hans skulder. Han går motvilligt med på att tjäna ihop pengarna genom att gifta sig med en rysk kvinna som behöver papper för att få stanna i Tjeckoslovakien. Kvinnan utnyttjar situationen för att emigrera till sin älskare i Västtyskland, men lämnar sin femårige son kvar med hans mormor. När mormodern dör tvingas Kolya att bo hos sin styvpappa.

Get well soon

02:55 – 05:05

Amerikansk dramakomedi från 2001. Den populäre programledaren Bobby Bishop bryter plötsligt ihop mitt under en direktsänd intervju med en ung popstjärna. Han är nämligen olyckligt kär i sin före detta flickvän Lily vilket han också berättar i tv för hela USA. För att råda bot på sina problem ger han sig iväg till New York för att leta reda på sin ex-flickvän.

En fars kval

03:10 – 04:50

Atticus Cody är bonde och bor i Colorado. Tragiskt nog har han blivit änkling och det genom en olycka orsakad av hans son Scott. Pojken lider svåra samvetskval och har länge försökt få sin fars förlåtelse, utan framgång. Atticus älskar fortfarande sin son men är oförmögen att visa honom det. Han är till sin natur tyst och pratar inte mycket om känslor. När Atticus får veta att sonen har begått självmord, är det hans tur att drabbas av fruktansvärda skuldkänslor. Allt är dock inte som det först verkar – det blir Atticus varse när han får tag på ett meddelande från Scott… Text-TV s. 690.

Parfymen

02:00 – 05:00

Fransk thriller från 2006. Jean-Baptiste Grenuoille föds i mitten av 1700-talet på en fiskmarknad i Paris. Han växer upp på ett barnhem och utvecklar en unik förmåga att känna dofter. Av en tillfällighet hamnar han hos parfymmästaren Baldini som lär honom allt om den ädla konsten att framställa parfym. Jean-Baptiste blir besatt av att bevara dofter, framförallt från unga oskuldsfulla kvinnor, och han blir fast besluten att framställa den bästa parfymen någonsin även om det innebär att han måste begå mord för att lyckas. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *