Kvällens filmer: Bee Season, The Bourne Ultimatum, Möt Jo…

Bee Season, The Bourne Ultimatum, Möt Joe Black, The golden child, The Dukes of Hazzard: Reunion

Bee Season

16:55 – 18:55

Bee SeasonFamiljefadern Saul Naumann blir alldeles besatt av att träna sin begåvade dotter Eliza inför de nationella stavningstävlingarna. Amerikansk dramafilm från 2005.

The Bourne Ultimatum

21:00 – 23:15

The Bourne UltimatumBourne tvingas ännu en gång att komma ut från sitt gömställe – denna gång av Londonreportern Simon Ross, som försöker avslöja Operation Blackbriar i en serie tidningsartiklar. Bourne organiserar ett möte med Ross men inser genast att de blir avlyssnade. Information från reportern rör upp nya minnen, och Bourne måste en gång för alla konfronteras med sitt mörka förflutna medan han samtidigt försöker undkomma The Company och dess försök att utplåna honom.

Möt Joe Black

00:15 – 03:40

Möt Joe BlackWilliam Parrish är en mäktig man som badar i pengar och äger ett internationellt multimediaimperium. Trots förlusten av sin älskade fru är William nöjd med livet, och står mycket nära sina döttrar Allison och Susan. En natt börjar William visa symtom på en allvarlig hjärtattack, och besöks av en mystisk främling, Joe Black. Joe, som är dödens ängel, har kommit för att besöka William och tala om för honom att hans tid på jorden snart är slut. Men William vill inte följa med. Joe är nyfiken på livet i människornas värld, och de två männen sluter ett avtal. William får tid på sig att ordna upp sina affärer medan Joe väntar och ser hur det är att vara människa. Joe tycker om upplevelsen, och blir förälskad i Susan. Att förhandla om kärleken är dock inte lättare för Joe än för någon annan man.

The golden child

00:00 – 01:55

The Golden ChildAmerikansk komedi från 1986. Frilansande socialarbetaren, Chandler Jarrell, ska leta reda på ett mycket speciellt barn, kallat the Golden child. På grund av sina magiska krafter har barnet blivit kidnappat. Sökandet drar in honom i ett fantastiskt äventyr som tar honom från Kalifornien till Kina, från helvetets portar till kanten av evigheten. Åldersgräns 15 år.

The Dukes of Hazzard: Reunion

23:10 – 01:00

Bo och Luke måste försöka rädda Hazzard-träsket och Uncle Jesses gård efter att en bedräglig affärskvinna vid namn Mama Josephine Max avslöjar att hon ska bygga ett nöjesfält på denna mark. Men för att rädda läget måste de först damma av General Lee, och sedan vinna ett bilrace. Intrigen tätnar och Mama Max skyr inga medel för att hindra Bo och Luke från att delta i loppet. Snart har Daisy blivit kidnappad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *