Kvällens filmer: Beetlejuice, Dödligt vapen 3, The Vigil

Beetlejuice

Idag måndag den 25 april sänds följande filmer på TV: Beetlejuice, Dödligt vapen 3, The Vigil

Beetlejuice

BeetlejuiceAmerikansk rysarkomedi från 1988. Paret Maitland avlider i en olycka, men de har svårt att acceptera sin död och stannar därför kvar i sitt hem som spöken. När en ny familj köper och flyttar in i deras gamla hus vänder sig paret Maitland i desperation till ett annat spöke, Beetlejuice och ber om hjälp att driva ut människorna ur huset.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Beetlejuice

Dödligt vapen 3

Dödligt vapen 3Amerikansk action från 1992. Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Dödligt vapen 3

The Vigil

The VigilNär Yakov Ronen ombeds att vara en shomer, någon som vakar över den nyligen avlidne innan kroppen tas bort, accepterar han motvilligt jobbet för pengarnas skull. Men när han presenteras för den avlidnes änka, ångrar Yakov sitt beslut och söker efter en väg ut.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om The Vigil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *