Kvällens filmer: Benknäckargänget, Rovdjuret 2, Den galna…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Benknäckargänget, Rovdjuret 2, Den galna professorn, Black swan, Nyckeln till framgång, Of two minds, The next three days

Benknäckargänget

Amerikansk actionkomedi från 2005. Paul ”Wrecking” Crewe är en fd fotbollsstjärna som döms till fängelse för rattfylla. Han skickas till ett av de tuffaste fängelserna i landet. Där vill fängelsedirektören att Crewe sätter ihop ett football-lag för att spela mot fängelsevakterna.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:15

Rovdjuret 2

Rovdjuret 2Amerikansk science fiction från 1990. I Los Angeles är polisen underbemannad och maktlös mot de de unga missbrukare som har tagit över gatorna. Men när brottslingarna plötsligt och oförklarligt dör en efter en och under märkliga omständigheter står det snart klart att poliserna har en ännu värre fiende att kämpa emot.

Trailer för Rovdjuret 2

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:10

Den galna professorn

Amerikansk komedi från 1996. Sherman Klump är en collegeprofessor och respekterad forskare i biokemi, som är både vänlig och omtänksam – en riktig hyvens kille. Han är också mycket överviktig, extremt blyg och dessutom klumpig. När Shermans försök att fånga söta studenten Carla Purtys hjärta misslyckas, tar han hjälp av sitt senaste projekt för att öka sina chanser till romantik. Plötsligt har Sherman förvandlats till en smal, vältränad och stilig Buddy Love. En bieffekt av medicinen är ökningen av testosteronnivåerna, vilket får den omtyckte Sherman att förvandlas till en arrogant skitstövel.

Filmen visas på TV3 klockan 16:00 – 18:00

Black swan

Black SwanAmerikanskt drama från 2010. Den begåvade ballerinan Nina är perfekt i rollen som den vita svanen i Svansjön. Men när hennes kompani behöver en dansös som kan göra både den vita och svarta svanen pressar hon sig över sina gränser för att bli utvald. Vid sidan av de mödosamma repetitionerna finner hon sin mörka sida.

Trailer för Black swan

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:15

Nyckeln till framgång

Amerikansk komedi från 1987. Brantley Foster är pojken från landet som kommer till New York för att söka lyckan, och hamnar på sin farbror Howards multinationella företag. Han ger Brantley jobb i dess postrum, men Brantley har betydligt större planer än så – han tjuvläser all post och inser snart att företaget missköts. Fox, Richard Jordan, Helen Slater.

Filmen visas på TV3 klockan 23:15 – 01:25

Of two minds

Of Two MindsAmerikanskt drama från 2012. Billie Davids yngre syster Elizabeth ’Baby’ Davis är schizofren. Efter att deras mor dör tar Billie befälet genom att låta Baby, tillsammans med sin familj, flytta in hos dem. Först anstränger sig alla för att anpassa sig till den nya situationen, men efter att en olycka drabbar sonen, blir det klart för Billie att hennes familj inte kan hantera Babys sjukdom. Därför måste hon fatta ett svårt beslut om den bästa lösningen för både hennes syster och hennes familj.

Filmen visas på TV3 klockan 02:25 – 04:00

The next three days

The Next Three DaysAmerikansk thriller från 2010. John, Lara och sonen Luke är en vanlig familj – tills Lara en dag arresteras och döms till livstids fängelse för ett mord hon säger sig oskyldig till. Bara John tror på hennes oskuld och efter år av avslag bestämmer han sig för att ta lagen i egna händer för att få henne tillbaka.

Trailer för The next three days

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00