Kvällens filmer: Blades of Glory, Montana Sky, The Incred…

Blades of Glory, Montana Sky, The Incredible Hulk, Eraser, Australia, På spaning med Bridget Jones, In Love and War, More of Me

Blades of Glory

21:00 – 22:50

Blades of GloryTvå rivaliserande olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och blir avstängda från internationella singeltävlingar för alltid efter ett slagsmål. Nu är de tillbaka och genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande ser varandra som fiender. Amerikansk komedifilm från 2007.

Montana Sky

16:00 – 17:55

Montana SkyNär en rik ranchägare i Montana dör efterlämnar han sin stora gård värd 20 miljoner dollar till sina tre döttrar. Men alla tre har olika mammor och ingen av dem visste om de andras existens före pappans död.

The Incredible Hulk

22:00 – 00:15

The Incredible HulkForskaren Bruce Banner finkammar planeten efter ett botemedel, men krigsherrarna som drömmer om att utnyttja hans krafter lämnar honom inte ifred. Efter att ha återvänt hem efter sina resor blir Bruce förföljd av den hänsynslöse The Abomination, ett adrenalinstint monster med matchande superkrafter. Nu måste Banner fatta ett livsavgörande beslut om sitt öde: att leva ett stillsamt liv som forskaren Bruce Banner eller som varelsen Hulken.

Eraser

00:15 – 02:30

EraserLee Cullen svävar i fara. Hon arbetar för ett företag inom den amerikanska försvarsindustrin och har av misstag blivit vittne till något hon inte skulle ha sett. En av hennes chefer planerar att smuggla ut ett topphemligt förstörelsevapen ur landet, och när enorma summor pengar står på spel är ett människoliv inte mycket värt. Om Lee avslöjar affären måste hon byta identitet och gå under jorden för att överleva. Hon får hjälp av John Kruger som arbetar för en hemlig organisation inom FBI. En man som kan radera hennes identitiet och utplåna hennes fiender…

Australia

21:00 – 22:00

AustraliaAmerikanskt äventyrsdrama från 2008. Lady Ashley beger sig till Australien för att försöka övertala sin make att sälja deras boskapsranch de har där. Men när hon kommer fram visar det sig att maken dött och hon får ett skambud på egendomen från boskapsmagnaten King Carney. Han har för avsikt att skaffa sig monopol på landets köttproduktion. Ashley beslutar sig för att stanna och kämpa och tillsammans med kofösaren Drover tar hon sig an den tuffa uppgiften att driva en stor hjord boskap genom ödemarken. Åldersgräns 11 år.

På spaning med Bridget Jones

20:00 – 22:10

Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga, långbenta praktikant, som inte bara är snygg utan även intelligent, är intresserad av honom. Förhållandet sätts ytterligare på prov när Bridgets gamla flirt och före detta chef Daniel Cleaver, dyker upp och ställer till problem.

In Love and War

02:30 – 04:20

In Love and WarChris O’Donnell spelar den unge journalisten Ernest Hemingway, som är ambulansförare i Italien under första världskriget. Under ett arbetspass sätter han sitt liv på spel, och skadar sig allvarligt. Han blir inlagd på sjukhus där han förälskar sig i sjuksköterskan Agnes von Kurowsky (Sandra Bullock). Text-TV s. 690.

More of Me

04:20 – 05:45

Alice är en typisk modern kvinna som kämpar med att balansera rollen som karriärkvinna och mamma. En dag blir det för mycket för en person att klara av, och hon delar sig själv i tre olika versioner, som var och en tar över delar av hennes liv. Till en början är de nya Alicarna den perfekta sexiga frun, supermamman och den fokuserade karriärkvinnan. Men snart inser Alice att hela hon är bättre än delarna. Hon måste samla sig, och det fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *