Kvällens filmer: Body of lies, Dödlig hämnd, Allt för min…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Body of lies, Dödlig hämnd, Allt för min syster, Easy A, Step brothers, Den nakna pistolen 2 1/2, Scary movie, The roommate, I skottlinjen

Body of lies

Body of LiesAmerikansk action från 2008. CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen – och sitt eget liv.

Trailer för Body of lies

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:30

Dödlig hämnd

Amerikansk thriller från 1991. Om den hårdnackade New York-polisen Gino Felino, som tröttnat på Brooklyns förfall och tar till dramatiska metoder för att få ett slut på misären. Skulden till nedgången kan läggas på sådana som gängledaren Richie som har förvandlat området till en krigszon och nu har Gino fått nog.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 23:55 – 01:40

Allt för min syster

Amerikanskt drama från 2009. Anna har alltid haft ett tydligt syfte i livet – att vara donator åt sin leukemisjuka syster Kate. Tack vare Anna har Kate fått leva betydligt längre än förväntat, men vid 13 års ålder beslutar hon att hon inte längre tänker ställa upp som donator, ett beslut som chockerar hennes föräldrar. 2011.

Filmen visas på Sjuan klockan 19:45 – 22:00

Easy A

Amerikansk romantisk komedi från 2010. Efter att en vit lögn kommer ut om att hon har förlorat sin oskuld ser en Olive sitt liv efterlikna Hester Prynnes i ”The Scarlet Letter”. Men hon beslutar sig för att använda rykteskvarnen för att förbättra sin sociala och finansiella ställning.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 22:50

Step brothers

Step BrothersAmerikansk komedi från 2008. Brennan Huff och Dale Doback är två män i 40-årsåldern som blir styvbröder då deras föräldrar gifter sig. De bor dock fortfarande hemma vilket ställer till problem eftersom de nu måste dela sovrum. Det hotar friden i hushållet och till viss del även föräldrarnas äktenskap. Reilly.

Trailer för Step brothers

Filmen visas på TV3 klockan 22:50 – 00:25

Den nakna pistolen 2 1/2

Amerikansk komedi från 1991. Polisinspektör Frank Drebin är helt förkrossad efter att hans förhållande med Jane tagit slut. Hennes nye pojkvän smider lömska planer som involverar både solenergi och kidnappning. Drebin och hans kollegor rycker ut för att rädda världen.

Filmen visas på TV4 klockan 02:20 – 04:10

Scary movie

Scary MovieAmerikansk komedi från 2000. De sex ungdomarna Cindy, Bobby, Buffy, Greg, Ray och Brenda förföljs av en seriemördare. De tror att mördaren är efter dem på grund av en olycka de orsakade under Halloween förra året. Det börjar med att en vacker gymnasieflicka blir mördad och sedan går mördaren lös på alla som kommer i hans väg.

Trailer för Scary movie

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:45

The roommate

The RoommateAmerikansk thriller från 2011. När Sarah börjar på högskolan blir hon snabbt kompis med sin trevliga rumskompis Rebecca. Det som till en början verkar vara början på en livslång vänskap utvecklar sig till en levande mardröm. En efter en börjar Sarahs vänner att råka ut för dödliga olyckor, och Sarah börjar misstänka att Rebecca bär på en mörk hemlighet.

Trailer för The roommate

Filmen visas på TV6 klockan 22:45 – 00:40

I skottlinjen

I SkottlinjenAmerikansk thriller från 1993. Secret Service-agenten Frank Horrigan plågas av sitt misslyckande med att beskydda president Kennedy. När han får i uppdrag att skydda den nuvarande och mordhotade presidenten tvingas Frank ta itu med sina hjärnspöken.

Trailer för I skottlinjen

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:40