Kvällens filmer: Boomerang, City by the sea, Lyckan, kär…

Boomerang, City by the sea, Lyckan, kärleken och meningen med livet, American pie 2, Enemy at the Gates, Dödligt vapen, Den perfekta stormen, Hotet från underjorden, Thor: Hammer of the Gods, The marine, Real Crime: Hannah’s Killer – Nowhere to Hide

Boomerang

19:35 – 22:00

BoomerangAmerikansk komedi från 1992. Marcus Graham är en hjärtekrossande och framgångsrik affärsman i New York. När han får en ny chef, den vackra Jackie, står han plötsligt inför sitt livs största utmaning (n)

City by the sea

22:00 – 23:45

City By The SeaAmerikansk långfilm från 2002. Detektiven Vincent LaMarca har hela sitt liv kämpat för att glömma att hans far blev avrättad i elektriska stolen för ett mord på ett barn. Hans motto är att du måste betala för dina misstag. Men när Vincent påbörjar utredningen på ännu ett mord upptäcker han att den huvudmisstänkte är hans egen son.

Lyckan, kärleken och meningen med livet

20:00 – 22:50

Lyckan, Kärleken och Meningen Med LivetLiz Gilbert hade allt en modern kvinna förutsätts drömma om att ha – en man, ett hus, en framgångsrik karriär – ändå fann hon sig som så många andra vilsen, förvirrad, och sökande efter vad hon egentligen ville ha ut av livet. Nyskild och vid en skiljeväg kliver Gilbert ut ur sin bekvämlighetszon och riskerar allt för att ändra sitt liv genom att påbörja en resa runt världen som blir ett sökande efter självupptäckt. På sina resor upptäcker hon sann njutning av näring genom att äta i Italien; bönens makt i Indien, och till sist och oväntat, den sanna kärlekens inre frid och balans på Bali.

American pie 2

22:50 – 00:55

American Pie 2I uppföljaren till American Pie återförenas de pilska fjortisarna en sista gång, under sommarlovet, efter att ha avslutat sitt första år på college.

Enemy at the Gates

23:45 – 02:25

Enemy at the GatesAmerikanskt krigsdrama från 2001. Under andra världskriget drar nazisterna fram i Ryssland och invånarna i Stalingrad förbereder sig på en kamp för sin stad. Deras bästa vapen är Vassili, som är en skicklig krypskytt. Tyskarna sänder sin bästa prickskytt, major Konig, till Stalingrad med hopp om att han ska slå ut Vassili.

Dödligt vapen

21:30 – 00:00

Dödligt vapenRoger börjar bli för gammal för att arbeta som polis… Tycker han… Som grädde på moset får han dessutom en ny partner som har ett rykte om sig att vara ett levande dödligt vapen och dessutom självmordsbenägen. De båda kommer dock bättre och bättre överens allt eftersom tiden går. Text-TV s. 690.

Den perfekta stormen

21:00 – 23:35

Den perfekta stormenVerklighetsbaserad historia om svärdfiskefartyget Andrea Gail som befinner sig ute på Atlanten när århundradets största oväder närmar sig med stormsteg. Meteorologerna hävdar att ovädret är ett perfekt fenomen med en sällsynt kombination av faktorer som kommer att skapa 30 meter höga vågor. Kommer Andrea Gail och hennes besättning att klara sig? Text-TV s. 690.

Hotet från underjorden

01:55 – 03:35

Invånare i den lilla byn Perfection attackeras plötsligt av två urtidsmonster, ”graboider”, som hotar att förstöra och döda allt och alla. Text-TV s. 690.

Thor: Hammer of the Gods

03:35 – 05:05

Thor: Hammer of the GodsThor och hans vänner reser till en mystisk ö i jakten på ära och rikedomar. De möter några underliga varelser på ön och börjar utforska sin omgivning för att få reda på vad som försiggår. Samtidigt har Thor visioner, där han ser en mäktig krigare och en stor hammare. Freja berättar för honom att hans syner är ledtrådar, och de börjar att leta efter hammaren.

The marine

02:25 – 04:05

The MarineAmerikansk dramathriller från 2006. En befälhavare inom marinkåren återvänder hem efter kriget och upptäcker att hans fru är borta. Det visar sig att hon har kidnappats av juveltjuvar. En farlig jakt genom vildmarken i South Carolina tar sin början.

Real Crime: Hannah’s Killer – Nowhere to Hide

03:25 – 04:20

Denna dokumentär undersöker mordet på Hannah Foster i Southampton. Hennes föräldrar kämpade i flera år för att ställa sin dotters mördare till svars för sitt fruktansvärda brott. Maninder Pal Singh Kohli flydde till Indien efter att ha begått det brutala mordet och arresterades 2004. Trots överväldigande bevis förnekade Kohli sin skuld, men utelämnades till Storbritannien 2007. Han dömdes sedan till livstid i fängelse för våldtäkten och mordet på Hannah Foster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *