Kvällens filmer: Bröllopsduellen, Trubbel i Paradiset, TV…

Bröllopsduellen, Trubbel i Paradiset, TV Shop

Bröllopsduellen

21:00 – 22:55

BröllopsduellenAmerikansk komedi från 2009. Emma och Liv är bästa vänner men när de båda ska gifta sig och anlitar samma bröllopsarrangör bokas bådas bröllop in på samma dag, på Plaza. Ingen av de två vill flytta sitt bröllop till en annan lokal och nu startar en tävling mellan dem som väcker deras sämsta sidor och de gör allt för att sabotera för varandra (n)

Trubbel i Paradiset

21:00 – 23:15

Trubbel i ParadisetFyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester. Men väl på plats upptäcker de till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan! Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslofyllda strapatser de sent ska glömma. De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

TV Shop

05:25 – 05:35

Fyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester. Men väl på plats upptäcker de till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan! Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslofyllda strapatser de sent ska glömma. De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *