Kvällens filmer: Bröllopsfixaren, Quantum of Solace, G.I….

Idag lördag visas följande filmer på TV: Bröllopsfixaren, Quantum of Solace, G.I. Joe: The rise of Cobra, Night at the Golden Eagle, Indiana Jones och det sista korståget, Nätet, Screwed, Legally blonde, Taken, Basic instinct 2, Star Trek: Insurrection, Crank: High Voltage, Rambo 1: First Blood, Total Recall, Nu blåser vi snuten 3

Bröllopsfixaren

Amerikansk romantisk komedi från 2001. Mary Fiore är bröllopsfixare i San Francisco. Mitt under arbetet med ett av de mest lönsamma uppdragen hon någonsin haft, internetikonen Fran Donollys bröllop, träffar hon den stilige barnläkaren Steve Edison. Vad Mary inte vet är att Steve är brudgummen i bröllopet hon planerar.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:05

Quantum of Solace

Quantum of SolaceBrittisk action från 2008. En organisation, ledd av Dominic Greene, försöker ta kontroll över världens viktigaste naturkällor. James Bond får i uppdrag att stoppa Greene. Samtidigt är Bond besatt av att hämnas Vesper, en kvinna han älskat men som svikit honom.

Trailer för Quantum of Solace

Filmen visas på Sjuan klockan 22:05 – 00:10

G.I. Joe: The rise of Cobra

Amerikanskt actiondrama från 2009. När den amerikanska soldaten Duke skyddar en transport av stridspetsar blir han och hans kollegor plötsligt attackerade. Duke bestämmer sig för att gå med i elitstyrkan G.I. Joe för att förhindra att den korrupta vapenhandlaren Destro får tag i stridsspetsarna och därigenom kan härska över världen.

Filmen visas på Sjuan klockan 00:10 – 02:30

Night at the Golden Eagle

Night At The Golden EagleAmerikanskt drama från 2002. På det fallfärdiga hotellet Golden Eagle i Los Angeles drömmer två före detta internerna om att förändra sina liv. De vill ta sig till Las Vegas och börja jobba som croupierer. Men precis när de ska sätta planen i verket får de ett lik på halsen och det ställer till det för dem.

Filmen visas på Sjuan klockan 02:30 – 04:25

Indiana Jones och det sista korståget

Alla tiders äventyrare, den oöverträffade Indiana Jones, hammnar i nazisternas våld i en rafflande actionfilm. Den här gången är Indiana på jakt efter den heliga Graal, en skräckfylld utmaning som leder till rade av hisnande sammandrabbningar. Färden går via Venedig och Berlin till Nordafrika, och spänningen når sin kulmen när vår hjälte försöker frita sin gamle far. En oförglömlig filmupplevelse av Steven Spielberg och George Lucas, med Harrinson Ford och Sean Connery i huvudrollerna. TV3 Text s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:40

Nätet

Hennes körkort, hennes kreditkort, hennes bankkonto, hennes identitet – allting är raderat. I vårt högteknologiska samhälle är all fakta om varje enskild person inkodad i ett komplicerat nätverk. Här finns också all information om Angela Bennett (Sandra Bullock) – tills den dag någon beslutar sig för att radera henne. Angela är programmeraren som ser sin efterlängtade semester i Mexico förvandlas till en mardröm. Hon blir bestulen på sina nycklar, sitt pass och alla identitetshandlingar. När hon kommer tillbaka till hotellet är alla hennes saker borta och någon har checkat ut henne. Men detta är bara början, för på nätet har någon ändrat alla data om henne, man har givit henne ett nytt namn och en ny identitet. Någon har nu kontroll över både hennes förflutna och hennes framtid.

Filmen visas på TV3 klockan 23:40 – 02:00

Screwed

ScrewedChauffören Williard Fillmore (Norm MacDonald) blir illa behandlad och underbetald av sin avskyvärda chef, Miss Crock (Elaine Stritch). Han vill ha hämnd och anlitar sin temperamentsfulla vän Rusty (David Chapelle). Tillsammans kidnappar de miss Crocks dyrbara pudel och kräver en lösensumma.

Trailer för Screwed

Filmen visas på TV3 klockan 02:50 – 04:10

Legally blonde

Legally BlondeAmerikansk komedi från 2000. Elle Woods är en populär tjej som har allt. Ända tills hennes pojkvän Warner dumpar henne för att hon är för blond. När Warner åker till Harvard för att läsa till advokat och återförenas med en gammal skolflamma bestämmer sig Elle för att också börja på Harvard och vinna honom tillbaka.

Trailer för Legally blonde

Filmen visas på TV4 klockan 16:05 – 17:55

Taken

TakenAmerikansk actionthriller från 2008. Bryan Mills har slutat sitt arbete på CIA för att kunna bo i närheten av sin 17-åriga dotter Kim som han känner att han har försummat. Under en semesterresa till Paris blir Kim kidnappad av den albanska maffian. Bryan inleder en kamp mot klockan för att hitta Kim innan det är för sent.

Trailer för Taken

Filmen visas på TV4 klockan 21:30 – 22:00

Basic instinct 2

Basic Instinct 2Amerikansk thriller från 2006. Psykiatern Michael Glass blir kontaktad av Scotland Yard som vill ha hans hjälp att göra en utvärdering av Catherine Tramell. De misstänker att hon har något med en idrottstjärnas död att göra. För Glass blir mötet Catherine omvälvande upplevelse och hans värld vänds upp och ner.

Trailer för Basic instinct 2

Filmen visas på TV4 klockan 02:15 – 04:40

Star Trek: Insurrection

Följ med besättningen på Enterprise-E på en actionspäckad resa. Data observerar det fredliga ba’ku-folket när han plötsligt får en svår kortslutning. Stjärnflottan skickar efter kapten Jean-Luc Picard och hans besättning för att reparera honom. När Picard avslöjar att medlemmarna från Stjärnflottan planerar att ta över planeten från ba’ku och utplåna hela den ovanliga rasen, måste han trotsa Stjärnflottan för att rädda detta fredliga folk.

Filmen visas på TV6 klockan 16:00 – 18:00

Crank: High Voltage

Chev överlever med nöd och näppe ett fall från ett hustak. Han vaknar på en okänd plats samtidigt som ett gäng kinesiska mafiosos gräver efter organen i hans mage. Hans hjärta är redan stulet; det är för närvarande i ett isskåp. Chev flyr fångenskapen, men får snart reda på att han bara kan överleva en timme utan att ladda batteriet som håller honom vid liv. Chev måste hitta sitt hjärta! Tillsammans med en strippa, en prostituerad och en person som lider av Tourettes syndrom ger han sig ut på jakt efter de skumma typer som möjligen kan delge ledtrådar om isskåpet.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Rambo 1: First Blood

Före detta kommandosoldaten och Vietnamveteranen John Rambo (Sylvester Stallone) plågas av sina minnen från kriget. Han reser från stad till stad för att hälsa på sina vänner från krigstiden. När han anländer i ett litet samhälle i bergen blir han på falska grunder anklagad och gripen för lösdriveri. I häktet trakasseras han av några småstadspoliser men lyckas fly till ett otillgängligt skogsområde. Men polisen tar upp jakten och Rambo måste använda alla sina kunskaper och färdigheter han lärt sig som militär för att undkomma.

Filmen visas på TV6 klockan 22:50 – 00:50

Total Recall

Arnold Schwartzenegger är byggarbetaren Douglas Quaid från 2084 som upptäcker att hela hans minne är ett minneschip som implanterats i hans hjärna. I själva verket är Quaid en hemlig agent som blivit ett hot mot myndigheterna och att det är därför en lågmäld livsstil uppfunnits åt honom. Efter att ha fått reda på sanningen reser han till Mars på jakt efter resten av pusselbitarna till vem han är och mannen som implanterat hans minne.

Filmen visas på TV6 klockan 00:50 – 03:05

Nu blåser vi snuten 3

Man ska inte göra narr av rättvisan, hävdar sheriff Buford T. Justice, som är rättfärdigheten själv. När Justice ska pensioneras efter lång och trogen tjänst blir han snabbt varse att världen inte klarar sig utan honom. De två lurendrejarna Store och Lille Ennis övertalar Justice att delta i en tävling från Miami till Texas, där vinsten är 250 000 dollar.

Filmen visas på TV6 klockan 03:05 – 04:35