Kvällens filmer: Bröllopsfotografen, Utlämnad, Familjen ä…

Bröllopsfotografen, Utlämnad, Familjen är värre, Blue Collar Comedy Tour: The Movie, Scooby Doo 2: Monstren är lösa, Good Luck Chuck, The Skeleton Key, Borta bra, hemma värst, Rush hour 3, Scary Movie, 300, Nätterna vid havet, EdTV, Galaxy Quest, Final Call, On Strike For Christmas, Ninja assassin, Lost Boys 2 – The Tribe, Star Runners

Bröllopsfotografen

20:00 – 22:20

BröllopsfotografenSvensk dramakomedi från 2009. Bröllopsfotografen Robin rekryteras till att fotografera ett societetsbröllop i Stockholm och bestämmer sig för att stanna i huvudstaden. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid försöker han passa in i den fina världen, och tar allt mer avstånd från sina rötter i glesbygden (n)

Utlämnad

22:20 – 00:50

Amerikanskt drama från 2007. Vetenskapsmannen Anwar El-Ibrahimi är på väg hem till USA då han blir gripen misstänkt för terrorism. Han förs till Egypten och förhörs på uppdrag av CIA. Hemma i USA får Anwars fru inget svar på vart hennes man tagit vägen och tillsammans med sin vän Alan Smith gör hon allt för att hitta sin make (n)

Familjen är värre

21:30 – 23:50

Familjen är VärreGreg har äntligen lyckats vinna de blivande svärföräldrarnas gunst och han och Pam planerar sitt stundande bröllop. Det finns bara en liten detalj som måste klaras ut före bröllopet. Pams föräldrar ska tillbringa en helg med Gregs föräldrar Bernie och Roz Focker. Till en början går allt bra men det är innan Pams pappa upptäcker att Gregs föräldrar är liberal hemmaman respektive sexterapeut åt pensionärer. Amerikansk komedifilm från 2004.

Scooby Doo 2: Monstren är lösa

18:05 – 19:55

När Mystery, Inc. är hedersgäster vid den grandiosa invigningen av kriminalmuseet i Coolsville dyker en maskerad bov upp. Han ställer till med kaos innan han stjäl kläderna som tillhör gängets mest ökända bovar, nämligen Black Knight Ghost, Pterodactyl Ghost och Tar Monster.

Good Luck Chuck

21:30 – 23:30

Good Luck ChuckCharlie Logan har en förbannelse över sig. Varje kvinna han har ett förhållande med möter den rätte och dumpar honom. Hittills har detta inte medfört några större problem eftersom han inte varit så brydd om sina flickvänner. Då han möter och förälskar sig i den vackra Cam börjar han dock att oroa sig för förbannelsen som vilar över honom. Men kan han bryta den innan det är för sent?

The Skeleton Key

23:30 – 01:35

The Skeleton KeySjuksköterskan Caroline Ellis säger upp sig från sitt jobb på sjukhuset för att börja arbeta för en familj i Louisianas träskmarker. Där bor VioletDeveraux och hennes man Ben, som är totalförlamad efter ett slaganfall. Violet ger Caroline en nyckel tillverkad av ben från ett skelett, och den nyfikna Caroline hittar ett hemligt rum på den skräckinjagande vinden. Carolina, som inte tror på magik, bestämmer sig för att lära sig mer om hoodoo, och tror att Violet har kastat en ond förbannelse över Ben. Hon bestämmer sig för att hjälpa den invalidiserade mannen, och ber Luke om hjälp.

Borta bra, hemma värst

21:35 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2008. Brad och Kate har bestämt sig för att inte besöka sina familjer under julen och bokar en resa till Fiji. Men när deras flight blir inställd hamnar de i sin värsta mardröm. De tvingas till att fira fyra jular på en dag med sina frånskilda mammor, pappor, syskon och syskonbarn.

Rush hour 3

23:35 – 01:30

Rush Hour 3Amerikansk action från 2007. Los Angeles poliserna Lee och Carter får i uppdrag, efter ett mordförsök på en ambassadör, att bege sig till Paris. Ambassadören hade bevis som skulle kunna stoppa triaderna, det mäktigaste och mest ökända brottsyndikatet i världen.

Scary Movie

21:30 – 23:15

Scary MovieNär en vacker gymnasieflicka blir mördad förstår en grupp missanpassade tonåringar att mördaren finns bland dem… Filmen parodierar ”Scream”, ”Det sjätte sinnet”, ”Matrix” samt några andra kända filmer. Text-TV s. 690.

300

23:15 – 01:25

300Kung Leonidas och 300 spartaner kämpar mot Xerxes och hans massiva persiska armé i slaget om Thermopylae. Detta lägger grunden för världens första demokrati.

Nätterna vid havet

20:00 – 22:00

Nätterna vid havetPaul är en samvetstyngd kirurg som satsat så mycket på karriären att familjelivet fått stryka på foten. Adrienne är en hängiven mor vars man varit otrogen och nu vill återvända till hennes sida. Paul och Adrienne behöver båda komma bort från vardagen, få lite ro och ta itu med sina liv. De tar sin tillflykt till den avlägsna lilla kuststaden Rodanthe, där ett oväder är på väg att svepa in. Under den oförglömliga helg de tillbringar ensamma i stadens stormpiskade värdshus kommer de varandra allt närmare. Det blir början på en romans som kommer att förändra deras liv…

EdTV

00:05 – 02:30

EDtvFör att rädda den nedläggningshotade TV-stationen True TV, kommer chefen Cynthia Topping (Ellen DeGeneres) på den briljanta idén att följa och sända 24 timmar ur en helt vanlig persons liv 24 timmar om dygnet – oredigerat. Efter en lång rad oframgångsrika auditions stöter Cynthia ihop med Ed, en nördig men snygg kille som jobbar i videoaffär. Han tackar ja till erbjudandet, men får inte lång tid på sig att vänja sig vid sin nya, ständiga följeslagare – kamerateamet. Det är dock inte bara Eds liv som påverkas av filmandet, utan även hans vänner och familj. Nu måste han komma på ett sätt att avsluta EdTV.

Galaxy Quest

02:15 – 03:50

Galaxy Quest

Final Call

02:05 – 03:45

Final CallEn felringning på Ryans mobiltelefon gör att han hamnar i en riskfylld situation och kamp mot tiden för att rädda livet på kidnappade Jessica Martin (Kim Basinger). Det enda Ryan vet om Jessica är det han hört på andra sidan tråden under det dramatiska telefonsamtalet. Han ger sig nu in i en värld full av hot och besvikelse i hopp om att rädda kvinnan vars liv ligger helt i hans händer. Frågan är vad det kommer att kosta honom och vad som egentligen ligger bakom det mystiska samtalet.

On Strike For Christmas

03:45 – 05:10

On Strike for ChristmasJoy Robertson bestämmer sig för att gå i strejk till jul eftersom hon i många år har ansträngt sig utan att hennes familj har visat någon uppskattning. Om hennes make och söner vill ha en fröjdefull jul måste de själva se till att planera högtiden. Fler och fler kvinnor i staden går med i strejken och de förstår snart att de kommer att behöva en smula julmagi för att saker och ting ska gå vägen.

Ninja assassin

01:30 – 03:40

Ninja AssassinAmerikansk action från 2009. Krigaren Razio tillhör ninjaklanen Ozunu. När hans kärlek dör bestämmer han sig för att lämna klanen. Men inte nog med det han är också ute efter hämnd för alla de personer klanen mördad.

Lost Boys 2 – The Tribe

01:25 – 03:15

I denna uppföljare till kulthitten Lost Boys från 1987 flyttar den föräldralösa f.d. surfaren Chris och hans syster Nicole till Luna Bay för att starta ett nytt liv. De hade hoppats på att kunna få bo gratis hos deras moster Jillian. Men det vill hon inte gå med på, trots att hon bor i ett fallfärdigt hus. När Chris letar efter jobb inne i stan springer han på en gammal surfarkompis som bjuder över Chris och Nicole på fest. Men kvällen blir allt annat än de hoppats på.

Star Runners

03:15 – 04:45

Star RunnersUnder ett hemligt uppdrag från regeringen måste Ty Johns och Lei Chen smuggla in en ”behållare” från en avlägsen planet. Men denna visar sig i själva verket vara en kvinna – och när deras rymdskepp kraschlandar på en planet full av gigantiska, mördarinsekter måste de använda all sin list och skoningslöshet för att överleva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *