Kvällens filmer: A Lot Like Love, Bulletproof, Arizona Ju…

A Lot Like Love, Bulletproof, Arizona Junior, Boogeyman

A Lot Like Love

17:00 – 19:00

A Lot Like LoveOliver och Emily träffas för första gången på en flight mellan New York och LA. Båda är säkra på att de är varandras raka motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Bulletproof

23:00 – 00:45

BulletproofSmåtjuven Archie Moses anser att Rock Keats är hans bästa vän, ända tills det uppdagas att Keats i själva verket är en förklädd polis. Vid en knarkuppgörelse utbryter skottlossning och Moses råkar av misstag skjuta Keats i huvudet. När Keats har tillfrisknat och återvänder till arbete blir hans första uppdrag att eskortera sin före detta bästa vän Moses hem från Arizona för att han ska kunna vittna mot den knarkkung han arbetet för. Det visar sig bli en resa där de inte går säkra från vare sig polisen, FBI eller knarkkungarna och deras forna vänskap sätts på prov.

Arizona Junior

00:45 – 02:35

Arizona JuniorNicolasm Cage, Holly Hunter och John Goodman är stjärnor i denna hyllade film av Ethan och Joel Cohen. Arizona Junior är en galen kärlekskomedi, full av vansinniga jakter, oväntade vändningar och ett fyrverkeri av effekter. Cage spelar en butiksrånare som lovar att leva på rätt sida av lagen när han friar till poliskårens fotograf (Hunter). Allt är frid och fröjd i äktenskapet tills de upptäcker att hon inte kan bli gravid och att de inte får adoptera. Det dröjer inte länge förrän de inser att den enda lösningen är att kidnappa en av stadens berömda femlingar och ge sig ut på vägarna.

Boogeyman

03:40 – 05:15

BoogeymanEn grupp unga män släpper den onda varelsen Boogeyman fri. Odjurets ohejdbara behov att mörda får honom att döda sin egen väktare, vilket snart leder till ett blodbad i den lilla staden. Boogeyman utser en liten pojke till att bli hans framtida väktare, men pojkens far – stadens sheriff – gör allt för att stoppa honom. Längs vägen får de veta att boogeyman faktiskt är världens första mördare, nämligen Kain från Bibeln. Kain kan inte mördas, men måste istället ha en väktare som ska bevaka honom i all oändlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *