Kvällens filmer: Captivity, Irene Huss: Eldsdansen, Löfte…

Captivity, Irene Huss: Eldsdansen, Löftet, First daughter, Snatch, It’s Complicated, Out Of Sight, 6:e dagen, Bröllopsduellen, Hollywoodland, Catwoman, The Dukes of Hazzard: Reunion, Biker Boyz, Mördande legender: Bloody Mary, Dirty game

Captivity

22:00 – 23:50

CaptivityTopmodellen Jennifer Tree har allt, utseende, berömmelse, pengar och makt. Hennes ansikte finns på hundratals tidningar. Men en dag blir hon drogad och kidnappad. Hon blir torterad och kämpar för att överleva.

Irene Huss: Eldsdansen

21:00 – 22:50

Bygger på Helene Turstens deckare om kriminalinspektör Irene Huss. Göteborg drabbas av en serie anlagda bränder. Kriminalinspektör Irene Huss börjar utreda en mordbrand som visar sig ha kopplingar till ett 15 år gammalt olöst fall. Samtidigt utreder hon ett knivmord på en gammal dam ute i skärgården, ett fall som till en början inte verkar ha något som helst samband med mordbränderna.

Löftet

23:45 – 02:15

Samma dag som kriminalkommissarie Jerry Black ska gå i pension hittas en flicka brutalt mördad. Trots att Black officiellt bara har några timmar kvar i tjänst tar han sig an fallet.

First daughter

19:50 – 22:00

First DaughterAmerikansk romantisk komedi från 2004. Samantha Mackenzie är dotter till USA:s president och hon önskar inget hellre än att leva ett vanligt liv. När det är dags för henne att börja college och flytta hemifrån lyckas hon övertala sina föräldrar och regeringen att slippa ha Secret service i hälarna. Men utan Samanthas vetskap får en ung agent i uppdrag att utge sig för att vara student och bevaka Samantha. Det dröjer inte länge förrän Samantha och agenten blir förälskade. Frågan är hur Samantha kommer att reagera när hon får reda på hans riktiga identitet. Barntillåten.

Snatch

22:00 – 23:40

SnatchEngelsk-amerikansk långfilm från 2000. Diamanttjuven och kuriren Franky Four Fingers anländer till London på väg till New York, där han skall leverera en diamant av enorm storlek till sin chef Avi. Men först skall Franky överlämna några mindre ädelstenar till Avis kusin i London. Franky är helt omedveten om att han går rakt in i en fälla.

It’s Complicated

20:00 – 22:30

It's ComplicatedJane är mor till tre vuxna barn, äger en restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser till sin sons examen blir saker komplicerade. En oskyldig måltid leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan. Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa, men faller snart för Jane och inser att han blivit en del av en invecklad kärlekstriangel.

Out Of Sight

22:30 – 00:55

Out of SightGeorge Clooney spelar en yrkesrånare som har mer charm än förstånd. Jennifer Lopez spelar en exemplarisk FBI-agent som präglas av kärleksdrömmar. Trots sina uppenbara olikheter dras de ändå till varandra i denna komedi baserad på Elmore Lepnards novell, regisserad av Steven Soderbergh.

6:e dagen

00:55 – 03:10

När familjefadern Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) kommer hem från arbetet en dag upptäcker han att en klon har ersatt honom. Gibson har fråntagits sin familj och kastats in i en ondskefull värld han inte förstår. Nu måste han inte bara rädda sig själv undan de lönnmördare som försöker förgöra honom utan även avslöja vem och vad som ligger bakom den dödliga konspirationen. Text-TV s. 690.

Bröllopsduellen

21:30 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Emma och Liv har alltid varit bästa vänner och sedan de som barn fick följa med till Plaza hotell drömt om att gifta sig där. När de båda förlovar sig nästan samtidigt bestämmer de sig för att anlita samma bröllopsarrangör som genom av misstag råkar boka de blivande brudarnas bröllop på Plaza samma dag. Ingen av de två vill flytta sitt bröllop till en annan lokal vilket leder till att de blir ovänner. Nu startar en konkurrens mellan dem som väcker deras sämsta sidor och de gör allt för att sabotera för varandra. Barntillåten.

Hollywoodland

23:40 – 02:15

HollywoodlandAmerikanskt drama från 2006. Efter att tv-stjärnan George Geeves hittats död och polisen fastställt det som självmord bestämmer sig Georges mor för att anlita en privatdetektiv. Hon kontaktar Louis Sims som är fast besluten att bevisa att George var offer för ett för ett ojuste spel. Men desto djupare han tränger in i Hollywoods glamorösa värld inser han att det är en sluten värld där ingen talar sanning. Åldersgräns 11 år.

Catwoman

21:00 – 23:00

CatwomanEn blyg kvinna begåvad med en katts snabbhet, reflexer och sinnen går balansgång mellan att vara brottsling eller hjältinna. Den detektiv som ihärdigt följer efter henne är fascinerad av hennes båda personligheter.

The Dukes of Hazzard: Reunion

23:00 – 01:00

Bo och Luke måste försöka rädda Hazzard-träsket och Uncle Jesses gård efter att en bedräglig affärskvinna vid namn Mama Josephine Max avslöjar att hon ska bygga ett nöjesfält på denna mark. Men för att rädda läget måste de först damma av General Lee, och sedan vinna ett bilrace. Intrigen tätnar och Mama Max skyr inga medel för att hindra Bo och Luke från att delta i loppet. Snart har Daisy blivit kidnappad…

Biker Boyz

01:50 – 03:45

Biker BoyzSmoke är den obesegrade racingkungen som ständigt blir utmanad av nykomlingar som tror sig vara bättre. En av dem är Kid, en ung, aggressiv kille med stora ambitioner som startat ett nytt MC-gäng – Biker Boyz.

Mördande legender: Bloody Mary

03:10 – 04:45

På självaste balkvällen arrangerar Samantha, Gina och Mindy en hemmakväll eftersom de blivit utmobbade av de sexiga fotbollsspelarna i skolan. Med inget bättre för sig, bestämmer de sig för att släppa fri en ond demon från förr. Sam börjar hallucinera och snart dyker det upp kroppar lite här och var. Är det ännu ett spratt från de populära killarna eller är det den riktiga ”Bloody Mary”, vars ungdom togs ifrån henne allt för tidigt.

Dirty game

02:15 – 04:20

Amerikanskt dramakomedi från 1997. De två mediamogulerna Lionel och Julian är båda ute efter att köpa ett fotbollslag. Till en början följer de spelets regler men det dröjer inte länge förrän de tar till fula knep i ett försök att bli ägaren till laget. Men deras girighet och ambitioner går snart ut över deras familjer, företag och anställda. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *