Kvällens filmer: Carnal Innocence, Wild Child, American P…

Carnal Innocence, Wild Child, American Pie Presents: Beta House

Carnal Innocence

21:00 – 22:50

Den världsberömda violinisten Caroline Waverly återvänder till den lilla staden Innocence, där hon tillbringade sin barndoms somrar, för att dra sig undan från världen. Där träffar hon den charmerande Tucker. Walker .

Wild Child

20:00 – 22:05

Wild ChildPoppy är en rebellisk tonåring i Kalifornien som gör livet surt för sin pappa och hans nya fästmö. Pappan beslutar sig för att skicka Poppy till en engelsk internatskola för flickor för att hon ska lugna ner sig och lära sig hyfs och ordning. Poppy hatar de andra eleverna på skolan och gör allt för att bli relegerad och hemskickad. Efter att ha blivit anklagad för att sätta eld på skolan börjar hon dock förstå vad kamraterna och skolan betyder för henne.

American Pie Presents: Beta House

21:00 – 22:45

I det sjätte kapitlet av de populära American Pie filmerna följer vi tonåringarna när de börjar på college och hamnar mitt i brödraskapet Beta House. Där råkar de ut för allt från nollning och upptåg till hårt festande och de hamnar självklart i en del otippade sexuella situationer. Eugene Levy är tillbaka, och likaså Steve Talley och Jake Siegel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *