Kvällens filmer: Children of Men, Ett päron till farsa, F…

Children of Men, Ett päron till farsa, Farsan, Victoria’s Secret Fashion Show 2011, Big Daddy, Bad boys, Sgt. Bilko, Smokin’ Aces 2: Assasins’ Ball, Stand by me, Head of State, MirrorMask, Capote – en iskall mordgåta

Children of Men

22:00 – 00:10

Children of MenÅr 2027. Jordens invånare klarar inte längre av att föröka sig. Världens yngste medborgare har precis avlidit, endast 18 år gammal, och mänskligheten tvingas inse att den är på väg att dö ut. Byråkraten Theo har förlorat tron på framtiden. Men när mänsklighetens sista hopp, en gravid kvinna, plötsligt dyker upp bestämmer han sig för att hjälpa henne.

Ett päron till farsa

00:10 – 02:05

Medelklassfamiljen Griswald ger sig ut på en vådlig bilsemester i USA. Färden går från Chicago till västkusten där familjen tänkt besöka ett tivoli.

Farsan

21:30 – 23:05

FarsanSvensk långfilm från 2009. Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna. Textat sid. 199. 5.1-ljud. HD.

Victoria’s Secret Fashion Show 2011

17:55 – 18:55

Det är dags för årets stjärnspäckade Victoria’s Secret Fashion Show som äger rum i New York. Supermodellerna Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Chanel Iman, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson och Miranda Kerr visar upp årets sexigaste underkläder i programmet, som även innehåller intervjuer från röda mattan, modellprofiler och en exklusiv titt bakom kulisserna.

Big Daddy

20:00 – 21:50

Big DaddySonny Koufax (Adam Sandler) har tillbringat största delen av sitt liv med att undvika allt ansvar. Men när hans flickvän lämnar honom för en betydligt äldre man, måste Sonny försöka bevisa att han är redo att bli vuxen. I ett desperat försök att imponera på henne, adopterar han femårige Julian… Text-TV s. 690.

Bad boys

21:50 – 00:10

Bad BoysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

Sgt. Bilko

00:40 – 02:30

Sgt. BilkoSergeant Bilko är ansvarig för fordonen på en armébas. Han är en godhjärtad småfifflare som tillhandahåller lite spel och dobbel till soldaterna på luckan. När en gammal fiende dyker upp för att undersöka hans förehavanden – och stjäla hans fästmö – blir sergeant Bilko tvungen att uppbringa all sin kreativitet för att hindra honom. Och sergeant Bilkos kreativitet går inte av för hackor… TV3 Text s. 690.

Smokin’ Aces 2: Assasins’ Ball

23:10 – 00:50

Walter Weed is an unassuming desk jockey at the FBI when the Bureau uncovers a plot to assassinate him. A team of degenerate, psychotic assassins dispatched by mystery man Hal Leuco to win a huge bounty includes a resourceful beauty who has a unique method of killing her prey, a power-tool wielding psychopath and a deadly master of disguise

Stand by me

21:00 – 22:50

Stand by MeI en liten stad i Oregon möter vi en grupp vänner – den känslige Gordie, den tuffe Chris, den orädde Teddy och fegisen Vern – som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring. När de stöter ihop med stadens ligister (ledda av Kiefer Sutherland), som också vill hitta liket, upptäcker grabbarna en styrka som de inte visste att de hade. Stand By Me är en ovanlig och mycket intelligent film om vänskap och de oförglömliga upplevelser som utgör en del av att växa upp… Text-TV s. 690.

Head of State

02:05 – 03:35

Head of StateMed bara ett par veckor kvar till valet letar Washington med ljus och lykta efter en presidentkandidat som inte har en chans att vinna. Valet faller på en okänd lokalpolitiker från fel sida av staden. Amerikansk komedifilm från 2003.

MirrorMask

02:30 – 04:10

MirrorMaskI en fantasivärld av motsatta kungariken måste en 15-årig flicka hitta en påhittad spegelmask för att rädda kungariket och komma hem.

Capote – en iskall mordgåta

02:20 – 05:00

Amerikanskt drama från 2006. När författaren Truman Capote läser om ett mord på en familj i Kansas bestämmer han sig för att besöka staden för att skriva om händelsen. Han försöker få folket i staden att prata och när man griper två män för dådet besöker han fångarna i fängelset. En av dem pratar oavbrutet medan den andre, Perry Smith, är tyst. Men trots Perrys vägran att tala uppstår ett förtroende mellan honom och Capote. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *