Kvällens filmer: Chocolat, The Five-Year Engagement, Walk Hard, 10 years

Chocolat

Idag torsdag den 20 augusti sänds följande filmer på TV: Chocolat, The Five-Year Engagement, Walk Hard, 10 years

Chocolat

ChocolatUnder 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad, där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser, blir snart mycket populära, men inte utan en del motstånd från stadens invånare.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

The Five-Year Engagement

The Five-Year EngagementPrecis ett år efter att Tom Solomon träffar Violet Barnes överraskar han henne med en förlovningsring och Tom och Violet verkar gå en ljus framtid till mötes. Men de stöter på flera hinder innan bröllopet blir av, och Violet tvingas flytta till en annan delstat för att jobba, medan Tom blir frustrerad över att han går miste om bra jobberbjudanden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Walk Hard

Walk HardDewey Cox satsar sitt liv på drömmen om ”sex, drugs and rock’n roll”. Dewey är fast besluten att förändra världen med sina låtar och på vägen dit ligger han med 411 kvinnor, gifter sig tre gånger, får 22 barn, och blir vän med både Elvis och Beatles.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

10 years

10 yearsAmerikansk romantisk komedi från 2011. En grupp vänner återförenas på en klassträff och snart märker att de, trots de tio år som passerat sedan skoltiden, fortfarande inte är riktigt vuxna. Skådespelare: Justin Long, Max Minghella, Oscar Isaac, Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *