Kvällens filmer: Cocktail, Polisskolan 5 – Uppdrag i Miam…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Cocktail, Polisskolan 5 – Uppdrag i Miami Beach, Jurassic Park, Trångt i kistan, Jurassic Park, Star trek into darkness, forts, Priest, Alien – The Director’s Cut, För evigt – En askungesaga, Intolerable cruelty

Cocktail

CocktailBrian Flanagan drömmer om framgång som börsmäklare. Men snart inser Brian att det ligger mer pengar i att servera drinkar än i aktier. Brian dras in i en värld av sex och lättförtjänta pengar. Karusellen snurrar allt snabbare och utan att kunna hejda det går han mot katastrofen. När han möter och förälskar sig i servitrisen Jordan Mooney tvingas han välja mellan kärlek och pengar, ett val som kommer att bli svårare och mer dramatiskt än vad Brian någonsin föreställt sig.

Trailer för Cocktail

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:10 – 02:10

Polisskolan 5 – Uppdrag i Miami Beach

Polisskolans tankspridde rektor Eric Lassard har nått den obligatoriska pensionsåldern och ska avtackas vid ett evenemang i Miami Beach. Men saker och ting går inte riktigt som planerat när Lassard råkar ta fel väska på flygplatsen och blir måltavla för några juveltjuvar.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 21:55

Jurassic Park

Jurassic ParkAmerikansk action från 1993. Genom genteknik har vetenskapsmän framställt dinosaurier och en miljardär står i begrepp att öppna en park där besökarna ska kunna beskåda jätteödlor. Att försöka tygla naturen visar sig emellertid vara betydligt mer riskabelt än han förutsett. Skådespelare: Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill.

Trailer för Jurassic Park

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:45

Trångt i kistan

Amerikansk komedi från 2010. Om en vansinnig dag i en amerikansk familjs liv. Familjen har samlats för att följa en älskad make och far till den sista vilan. När de sörjande samlas i familjehemmet utlöser chockerande avslöjanden, infekterade förargelser, fula hot, utpressning och en vanärad kropp dödlig och galen förödelse. Skådespelare: Keith David, Danny Glover, Regina Hall, Chris Rock, Martin Lawrence.

Filmen visas på TV3 klockan 22:45 – 00:35

Jurassic Park

Jurassic ParkAmerikansk action från 1993. Genom genteknik har vetenskapsmän framställt dinosaurier och en miljardär står i begrepp att öppna en park där besökarna ska kunna beskåda jätteödlor. Att försöka tygla naturen visar sig emellertid vara betydligt mer riskabelt än han förutsett. Skådespelare: Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill.

Trailer för Jurassic Park

Filmen visas på TV3 klockan 02:05 – 04:05

Star trek into darkness, forts

Amerikansk action från 2013. När Stjärnflottan utsätts för ett terrordåd av en av sina egna officerer kallas Kapten Kirk och hans team på rymdskeppet Enterprise in. Den skyldige är Khan, en genetiskt modifierad supermänniska, och han är ute efter kaos. Skådespelare: Zachary Quinto, Zoe Saldana, Chris Pine.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:30

Priest

PriestDenna västerninspirerade postapokalyptiska thriller utspelar sig i en alternativ värld – en som härjats av århundraden av krig mellan människor och vampyrer. Berättelsen kretsar kring en legendarisk Krigarpräst från det sista Vampyrkriget som nu lever i lönndom bland de andra förtryckta mänskliga invånarna i kringmurade dystopiska städer styrda av Kyrkan. När hans brorsdotter förs bort av ett mordiskt vampyrgäng bryter Priest sina heliga löften för att ge sig ut på ett maniskt sökande för att hitta henne innan de gör henne till en av dem.

Trailer för Priest

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:45

Alien – The Director’s Cut

Följ med och se kultklassikern Alien i en ny utgåva – omredigerad av Golden Globe-vinnaren Ridley Scott. Vi kastas in i flera episka scener som uteblev i den ursprungliga versionen. Alien är den första filmen i den omåttligt populära följetången som fängslat miljontals tittare. Sigourney Weaver gör sin debut som Ripley, den tuffa tjejen som ger sig i kast med att försöka ta kål på det vidrigaste monstret i universum. När besättningen på rymdskeppet Nostromo undersöker en sändning från en avlägsen planet, gör de den fasansfulla upptäckten att de finns en livsform som uppstår och förökar sig inuti människokroppar. Nu måste besättningen inte bara slåss för sin egen överlevnad, utan även för hela mänsklighetens existens.

Filmen visas på TV6 klockan 22:45 – 01:05

För evigt – En askungesaga

Danielles far, som är änkeman, gifter om sig och hon får både en styvmor och två styvsystrar. Men så dör Danielles far och hennes styvmor ser genast till att hon får börja jobba som tjänare i huset. Trots detta växer Danielle upp till en positiv och motiverad kvinna. En dag korsas hennes väg av prins Henry, som själv har problem hemma. Kungen och drottningen har bestämt att han ska gifta sig med en spansk prinsessa, något som han motsätter sig. När Danielles och Henrys vägar återigen korsas blossar känslor upp mellan dem. Det finns bara ett hinder, Henrys förestående bröllop närmar sig. Men trots hans protester vägrar hans föräldrar att ge vika för sitt val av brud… Regissör: Andy Tennant.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25

Intolerable cruelty

Intolerable CrueltyMiles Massey, en framgångsrik skilsmässoadvokat i Los Angeles har allt – ibland till och med två av allt. Trots sitt imponerande klientel, sina framgångar i rätten och kollegornas respekt är det något som saknas. Miles är uttråkad och på jakt efter nya utmaningar. Allt förändras när han träffar Marilyn Rexroth, blivande ex-fru till hans klient Rex Rexworth, en förmögen fastighetsmogul och notorisk vänsterprasslare. Med hjälp av privatdetektiven Gus Petch avslöjas hans affärer och Marilyn kan se fram emot ett saftigt avgångsvederlag. Tack vare Miles utomordentlighet får hon dock inte ett öre. Men Marilyn låter sig inte bli snuvad på pengarna, och planerar att hämnas.

Trailer för Intolerable cruelty

Filmen visas på TV8 klockan 01:25 – 03:10