Kvällens filmer: Commando, Eldstorm, Ideal Home

Commando

Idag måndag den 30 maj sänds följande filmer på TV: Commando, Eldstorm, Ideal Home

Commando

CommandoAmerikansk action från 1985. Före detta kommandosoldaten, Matrix, har bytt identitet och dragit sig tillbaka till landet med sin tioåriga dotter. Livet är lugnt och skönt till dagen då hans förflutna hinner i kapp honom. Flera år tidigare störtade Matrixs styrkor den grymme sydamerikanske diktatorn Arius. Matrix blev revolutionshjälte och Arius ersattes av den demokratiskt valde presidenten Valasquez. Den hämdlystne Arius vill nu återta makten i sitt land. Tillsammans med Matrix före detta kollega Bennett kidnappar han därför Matrix dotter och hotar att döda henne om inte Matrix mördar president Valasquez.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Commando

Eldstorm

EldstormAmerikansk action från 1991. Den unge Brian McCaffrey ser sin pappa som är brandsoldat dödas i en brand. En bild av pojken hållande faderns hjälm vinner Pulitzerpriset det året. Arton år senare tar Brian sin examen som brandsoldat – något som hans äldre bror Stephen inte alls gillar. De båda dras in i en kamp för att finna en pyroman som plågat staden under en tid.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Eldstorm

Ideal Home

Ideal HomeDet ständigt grälande paret Erasmus och Paul får sin tillvaro omkullkastad när en tioårig pojke dyker upp vid deras dörr och påstår att han är Erasmus barnbarn. Varken Paul eller Erasmus vill ge upp sin extravaganta livsstil för att bli föräldrar, men kanske kan den lilla pojken lära dem ett och annat om värdet av att ha en familj.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Ideal Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *