Kvällens filmer: Concrete Canyons, Kompani Orheim, Hancoc…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Concrete Canyons, Kompani Orheim, Hancock, Satisfaction

Concrete Canyons

Ben Sloane får veta att hans son, som han inte träffat på länge, är misstänkt för mord i Chicago. Ben inser att han måste ingripa och lämnar vildmarken i Klippiga bergen och åker till Chicago. Ben som varit sheriff i Klippiga bergen får nytta av sina polisiära kunskaper när han utreder sin sons fall.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:55 – 02:40

Kompani Orheim

Kompani OrheimNorskt drama från 2012. Jarle Klepp får ett meddelande som tvingar honom att tänka tillbaka på något han helst vill glömma – sin barndom med fadern i Stavanger. När ”Orheim” var hans efternamn. Skådespelare: Cecilie A Mosli, Glenn André Viste Boee, Rolf Kristian Larsen, Vebjoern Enger, Kristoffer Joner.

Trailer för Kompani Orheim

Filmen visas på SVT2 klockan 22:45 – 00:25

Hancock

HancockDen alkoholiserade superhjälten John Hancock är den mest hatade personen i Los Angeles då trots att han räddar liv även förstör byggnader som medför enorma reparationskostnader för staden. När han räddar livet på PR gurun Ray Embrey upplever denne att han står i skuld till Hancock och beslutar sig för att ändra hans image till det bättre.

Trailer för Hancock

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Satisfaction

SatisfactionNågra tonåringar har ett band tillsammans – Mystery. Det är sommar och Jennie, som är sångerska i bandet, och de andra medlemmarna går till en bar där Jennie blir kär i barens ägare, Martin. Bandet blir erbjudna att spela i Europa och kanske bli berömda, men är de redo för det?

Trailer för Satisfaction

Filmen visas på TV8 klockan 00:50 – 02:40