Kvällens filmer: Coyote ugly, Abducted: The Carlina White…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Coyote ugly, Abducted: The Carlina White story, Den perfekta stormen, 27 dresses, Headhunter, The expendables 2, Flirting with forty

Coyote ugly

Coyote UglyAmerikansk romantisk komedi från 2000. 21-åriga Violet kommer till New York för att förverkliga sina drömmar som sångerska och sångskapare, men istället får hon jobb på Coyote Ugly. Det är den hetaste, sexigaste baren på Manhattan där alla bartendrar är tjejer.

Trailer för Coyote ugly

Filmen visas på Kanal 5 klockan 20:00 – 22:00

Abducted: The Carlina White story

Kanadensiskt drama från 2012. Carlina White kidnappades som bebis från sjukhuset i New York och uppfostrades av kvinnan som tog henne. Carlina förstod att något var fel under uppväxten och började själv undersöka saken. Som vuxen upptäckte hon sanningen.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:10

Den perfekta stormen

Den perfekta stormenAmerikansk action från 2000. Fiskefartyget Andrea hamnar mitt i vad meteorologerna kallar den perfekta stormen. Det är århundradets värsta storm med 30 meter höga vågor. Fartyget är fångat mitt i Atlanten.

Trailer för Den perfekta stormen

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:30

27 dresses

27 DressesAmerikansk romantisk komedi från 2008. Jane är en obotlig romantiker. Hon ställer alltid upp när hennes vänner gifter sig och har varit brudtärna hela 27 gånger. Hennes eget kärleksliv är inte mycket att tala om, men då mannen hon i hemlighet är kär i blir förälskad i hennes lillasyster inser hon att hon måste omvärdera sitt liv. 22/5.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:10

Headhunter

HeadhunterDansk thriller från 2009. En rutinerad näringslivsmagnat litar inte på att sin son har vad som krävs för att ta över företaget. Han kontaktar därför headhuntern Martin Vinge. Vid sidan av att ha ett turbulent privatliv har Martin tidigare jobbat som journalist. Martin tar fram en lista på möjliga kandidater. Men då upptäcker han att hans uppgift blott är av underordnad betydelse. Istället har han blivit en bricka i ett hänsynslöst spel om makten över företaget.

Filmen visas på SVT2 klockan 22:15 – 00:00

The expendables 2

The Expendables 2Amerikansk actionfilm från 2012. The Expendables återförenas för att göra ett enkelt jobb, ett jobb som ska ge dem mycket pengar. Men något går fel och en av dem mördas under uppdraget. Hämndlystna och beväpnade beger de sig in i fiendeland för att skipa rättvisa och rädda världen.

Trailer för The expendables 2

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05

Flirting with forty

Flirting with FortyAmerikansk dramakomedi från 2008. En frånskild mamma reser på semester, inleder en romans med en betydligt yngre man och inser att livet faktiskt kan börja vid 40.

Trailer för Flirting with forty

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00