Kvällens filmer: De galnas hus, Baksmällan, Thick as Thie…

De galnas hus, Baksmällan, Thick as Thieves, Sex dagar sju nätter, Roadkill, The Man

De galnas hus

00:00 – 01:40

Aina vill fly bort från allt. Efter att ha kastat sig genom ett skyltfönster blir Aina inlagd för behandling. Hon tvingas med i gruppterapi och lär sig så småningom umgås med de andra intagna. Speciellt med Stetson, uppkallad efter sin hatt. Han tycker det är ärofyllt att rädda en själ tillbaka till livet.

Baksmällan

22:15 – 00:20

Amerikansk komedi från 2009. Doug ska gifta sig om två dagar och hans vänner tar med honom till Las Vegas för en oförglömlig svensexa. Allt går över styr och morgonen efter vaknar vännerna men brudgummen är försvunnen. Ingen minns något från kvällen innan och för att hitta Doug måste de rekonstruera vad som hänt.

Thick as Thieves

00:20 – 02:20

Thick as ThievesAmerikanskt kriminaldrama från 2009. Den erfarne konsttjuven Keith Ripley tar hjälp av tjuven Gabriel Martin för att stjäla två antika Fabergéägg. Äggen är värda en förmögenhet och Ripley är i stort behov av pengar för att kunna betala tillbaka en skuld till en mäktig maffiamedlem. Samtidigt är polisen Weber honom på spåren.

Sex dagar sju nätter

20:00 – 22:05

Han är den tuffe piloten som avskyr turister. Hon är New York-tjejen som måste ge sig av från kärlekssemestern i flygplan. Efter halva vägen blåser det upp till storm och de tvingas nödlanda på en öde ö.

Roadkill

00:25 – 02:20

RoadkillDet är sommarlov och collegestudenten Lewis Thomas ska dra ut på en bilresa tvärs över USA för att plocka upp tjejen i sina drömmar, Venna. Men Lewis romantiska förhoppningar stöter på patrull när han gör ett stopp på vägen för att rädda sin bror Fuller. Fuller övertalar Lewis att spela en långtradarchaufför ett spratt. Amerikansk thrillerfilm från 2001.

The Man

02:20 – 04:10

The ManAmerikansk komedi från 2005. FBI-agenten Derrick Vann misstänks för att vara inblandad i en vapenkupp efter att en agent hittats mördad. Han får ett dygn på sig att bevisa att han är oskyldig och det blir en kamp mot klockan för att hitta de stulna vapnen och ta reda på vilka som mördade agenten. Derrick får hjälp från oväntat håll när försäljaren Andy Fiddler misstas av bovarna för att vara köparen till vapnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *