Kvällens filmer: Dead Man Down, Ghost, Trogen tjur sökes, Bagdad Café,…

Dead Man Down

Idag torsdag den 13 augusti sänds följande filmer på TV: Dead Man Down, Ghost, Trogen tjur sökes, Bagdad Café, Striking distance

Dead Man Down

Dead Man DownOm Victor kommer och knackar på dörren är man illa ute. Han är träffsäker och arbetar för den man som styr New Yorks undre värld med järnhand, men när den skoningslöse gangsterledaren ger en order som leder till att Victors högra hands fru och dotter mister livet får han en farlig fiende på halsen. Medan Victor försöker hitta den som hotar ledaren till livet distraheras han av den mystiska kvinnan Beatrice (Noomi Rapace) som drar in honom i ett nät av utpressning och förförelse. När de olika parterna så småningom en efter en börjar dra vapen hotar hämndbegäret att driva dem alla i fördärvet.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Ghost

GhostSam och Molly är djupt förälskade men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam rånmördad. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke och inser att hans död inte var någon olycka. För att kunna varna Molly tar han hjälp av ett medium.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Trogen tjur sökes

Trogen tjur sökesJane Goodale är en ung kvinna i New York som bestämt sig för att lyckas både med sin karriär och sitt kärleksliv. När den nye producenten på jobbet, Ray Brown, börjar uppvakta henne, känner Jane att livet leker. Ray säger att han älskar henne och det förälskade paret planerar att flytta ihop. Men oväntat bryter Ray upp ur deras förhållande och Jane känner sig bokstavligt talat golvad. För att överleva brytningen söker Jane ivrigt en förklaring till Rays uppförande och hon gör det i djurvärlden…

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Bagdad Café

Bagdad CaféBagdad Café är ett ruckel i utkanten av Mojaveöknen. Hit anländer en dag en tyska. Barmen sväller i den gamla dressen, fjädrarna i tyrolerhatten vajar och bakom henne blandar sig märkena av högklackat med hjulspåren från den knirrande resväskan.Hon beslutar sig att stanna och få liv i det gamla slitna motellet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Striking distance

Striking distanceAmerikansk thriller från 1993. Tom Hardy, hans far och hans kusin Jimmy är poliser. När Tom vittnar mot Jimmy vänder sig släkt och vänner mot honom och när fadern dödas av en mördare som härjar i staden förlorar Tom kontrollen över sitt liv. Det går så långt att han blir förflyttad till båtpatrullering på floden. Två år senare börjar det dyka upp lik efter döda kvinnor igen – kvinnor som Tom kände…. Skådespelare: Dennis Farina, Tom Sizemore, Brion James, Bruce Willis, Sarah Jessica Parker.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *