Kvällens filmer: Deadpool, Ensam hemma 2: Vilse i New York, Jumanji: Welcome…

Deadpool

Idag söndag den 19 december sänds följande filmer på TV: Deadpool, Ensam hemma 2: Vilse i New York, Jumanji: Welcome to the jungle, Total recall, De bedragna, Bodyguard, Project Christmas wish, A timeless Christmas, Christmas in Vienna, Beck: Sjukhusmorden

Deadpool

DeadpoolAmerikansk actionkomedi från 2016. Wade Wilson är en tidigare soldat från insatsstyrkan som nu blivit legosoldat. När han utsätts för ett experiment som ger honom snabbläkande krafter kallar han sig för Deadpool. Genom sina nya förmågor, och ett mörkt, vrickat sinne för humor, letar Deadpool upp mannen som nästan förstört hans liv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:30. Läs mer om Deadpool

Ensam hemma 2: Vilse i New York

Ensam hemma 2: Vilse i New YorkAmerikansk komedi från 1992. Familjen McAllister ska åka på julsemester till Florida men dessvärre glömmer de sin son Kevin på flygplatsen. Kevin lyckas komma på ett plan till New York och med hjälp av sin pappas kreditkort checkar han in på det bästa hotellet i stan. Men i New York finns också två gamla fiender till Kevin, tjuvarna Harry och Marv. Kevin upptäcker att de planerar att råna den största leksaksaffären i New York och bestämmer sig för att försöka göra allt för att stoppa tjuvarna. .

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:25. Läs mer om Ensam hemma 2: Vilse i New York

Jumanji: Welcome to the jungle

Jumanji: Welcome to the jungleAmerikansk action från 2017. Fyra ungdomar upptäcker en gammal konsol med ett uråldrigt spel – Jumanji. För att slå spelet måste de ut på äventyr och upptäcka vad Alan Parrish lämnade för 20 år sedan. Om de inte vill fastna i spelet för alltid .

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 20:00. Läs mer om Jumanji: Welcome to the jungle

Total recall

Total recallAmerikanskt sci-fidrama från 1990. Året är 2084 och byggarbetaren Douglas Quaid upptäcker att hela hans minne är ett chip som implanterats i hans hjärna. I själva verket är Quaid en hemlig agent som blivit ett hot mot myndigheterna, som därför uppfunnit en lågmäld livsstil åt honom. Efter att ha fått reda på sanningen reser han till Mars på jakt efter svaren om vem han är, och vem som planterat in hans minne.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Total recall

De bedragna

De bedragnaAmerikanskt romantiskt drama från 2017. Historien utspelar sig under amerikanska inbördeskriget på en internatskola för flickor i södern. När de avskärmade unga kvinnorna tar in en skadad fiendesoldat och ger honom skydd och vård stiger den sexuella spänningen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om De bedragna

Bodyguard

BodyguardAmerikansk actionthriller från 1992. Frank Farmer avgick som presidentens livvakt pga ett snedsteg. Han tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska. Farmer och sångerskan Marron inleder ett förhållande som han sedan bryter med hänvisning till sitt jobb. Hotet mot Marron visar sig vara ofarligt. Trots alla faror som Farmer utsätter sig själv för räddar han Marron.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bodyguard

Project Christmas wish

Project Christmas wishAmerikanskt drama från 2020. Romantisk julfilm om Lucy som agerat jultomte i flera år i sin småstad. Hon har en önskelåda utanför sin affär där alla kan lämna en lapp. Hon försöker sedan försöker hon infria så många önskningar som möjligt, med hjälp av alla de andra i stan. Men denna december kommer en önskning som ska kommer förändra julen även för Lucy. Project Christmas Wish är gjord av tv-kanalen Hallmark.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:15. Läs mer om Project Christmas wish

A timeless Christmas

A timeless ChristmasAmerikanskt drama från 2020. Romantisk julfilm om uppfinnaren Charles Whitley som lever i New York i början av 1900-talet. Men genom en magisk klocka reser han i tiden och vaknar år 2020. Här möter han Megan Turner som arbetar som guide i hans ståtliga hus, som nu är ett museum, och får uppleva en jul i det tjugonde århundradet. Huvudrollerna i Hallmark-filmen A Timeless Christmas spelas av Erin Cahill och Ryan Paevey.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om A timeless Christmas

Christmas in Vienna

Christmas in ViennaAmerikanskt drama från från 2019. Konsertviolinisten Jess känner inte musikglädjen längre, men reser till Wien i juletid för att spela. I den vintersmyckade staden hittar hon inspirationen som saknats – och kärleken.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas in Vienna

Beck: Sjukhusmorden

Beck: SjukhusmordenSvenskt kriminaldrama från 2015. Martin och Gunvald får ett fall där en patient avlidit på ett sjukhus och sonen anklagar hennes läkare för att ha tagit livet av henne. Till en början ser fallet ut att ha svaga grunder, eftersom sonen är en känd rättshaverist och den 80-åriga kvinnan var svårt sjuk. Men mycket tyder faktiskt på att hon bragts om livet.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Beck: Sjukhusmorden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *