Kvällens filmer: Death race, Miss Secret Agent, Dior and I, Sharknado 3: Oh…

Death race

Idag onsdag den 3 augusti sänds följande filmer på TV: Death race, Miss Secret Agent, Dior and I, Sharknado 3: Oh hell no!

Death race

Death raceAmerikansk action från 2008. I en nära framtid tvingas dömda straffångar delta i Death Race, en racing-tävling som man vinner genom att döda sina motståndare. Jensen Ames sitter i ett fästningsliknande fängelse oskyldigt dömd för mord. Hans enda chans att återfå sin frihet är att vinna Death Race. Skådespelare: Ian McShane, Joan Allen, Jason Statham.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentAmerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla. Skådespelare: Michael Caine, Candice Bergen, Sandra Bullock.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Dior and I

Dior and IK special sommar. Fransk dokumentär från 2014. Följ med in i en av modevärldens högborgar – huset Dior!. Här har belgaren Raf Simons just tagit över som kreativ chef, efter några turbulenta år som säkert hade fått grundaren Christian Dior att rotera i sin grav. Dior blev världskänd redan på 1950-talet med ”The new look”. Nu som då är pressen enorm under det topphemliga arbetet med den nya kollektionen, som dessutom är Raf Simons första. Som tur är har han en inre cirkel av luttrade tillskärare och sömmerskor. Med humor och fantastisk yrkesskicklighet måste de föra arbetet i hamn. Men tiden är knapp, catwalken väntar. Medverkande: Grace Coddington, Raf Simons, Isabelle Huppert,.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:45

Sharknado 3: Oh hell no!

Sharknado 3: Oh hell no!Det är nu Washingtons och Floridas tur att bli terroriserade av en tornado med hajar och återigen måste April och Fin försöka stoppa skräcken. Skådespelare: Bo Derek, Frankie Muniz, David Hasselhoff, Ian Ziering, Tara Reid.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *