Kvällens filmer: Freaky Friday, Sweet home Alabama, The r…

Freaky Friday, Sweet home Alabama, The ring 2, Kärlek på menyn, forts, Brothers Bloom, The strangers, Sneakers

Freaky Friday

18:05 – 20:00

Amerikansk komedi från 2003. Tess kommer inte överens med sin 15-åriga dotter Anna. Men då åstadkommer två kinesiska ”lycko-kakor” att de blir tvungna att se allt med nya ögon. En fredag då Tess och Anna vaknar upp inser de att de bytt kropp med varandra. , Skådespelare: Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky, Christina Vidal, Mark Harmon, Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan.

Sweet home Alabama

21:30 – 23:40

Amerikansk komedi från 2002. Sedan Melanie lämnade småstadstillvaron i Alabama har hon blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När stadens mest eftertraktade ungkarl, son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake – hon är redan gift. , Skådespelare: Patrick Dempsey, Candice Bergen, Josh Lucas, Reese Witherspoon.

The ring 2

23:40 – 01:50

Amerikansk skräck från 2005. För att undkomma de hemska minnena beslutar sig Rachel och hennes son för att börja ett nytt liv i en småstad i Oregon. Men när ett mystiskt omärkt videoband hittas på en brottsplats inser Rachel att den hämndlystna Samara är tillbaka. I en desperat kamp på liv och död måste Rachel möta Samara igen för att rädda sig själv och sin son. , Skådespelare: Elizabeth Perkins, Gary Cole, Sissy Spacek, David Dorfman, Naomi Watts, Simon Baker.

Kärlek på menyn, forts

22:15 – 23:55

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Kate är kock på en trendig Manhattankrog. Hon har ett enormt kontrollbehov och därför är hennes kärleksliv inte mycket att tala om. När hon får vårdnaden om sin nioåriga systerdotter och samtidigt får en ny medarbetare som hon inte vet hur hon ska hantera ställs hennes liv på ända.

Brothers Bloom

23:55 – 02:20

Amerikansk romantisk komedi från 2008. Bröderna Bloom är fifflare i världsklass. Med fantasi och finess har de svindlat miljonär efter miljonär. Men en av bröderna längtar efter att ordna upp sitt liv och skaffa ett riktigt jobb och därför bestämmer de sig för att göra sin sista kupp. En vacker och excentrisk arvtagerska blir deras sista mål. Hon ska få uppleva sitt livs äventyr i en romantisk bluff som tar sällskapet över hela världen.

The strangers

02:20 – 03:55

Amerikansk skräckthriller från 2008. Ett par som övernattar i ett isolerat sommarhus efter ett bröllop får besök när det knackar på dörren i mitten av natten. Tre främlingar iklädda masker tränger sig in och när en våldsam strid utbryter gör paret saker som de inte trodde de var kapabla till för att överleva.

Sneakers

00:05 – 02:40

Amerikansk äventyrskomedi från 1992. Martin Bishop är efterlyst av CIA. Han lever under hemlig identitet på grund av sin bakgrund som datahacker. Nu ställs han inför ett ultimatum. Han har lämnat sitt kriminella liv bakom sig, men blir en dag kontaktad av två agenter som hävdar att de arbetar för regeringen och att de känner till Martins hemliga identitet. De vill att han ska hjälpa dem att få tag i en elektronisk uppfinning och knäcka den svåraste koden av alla, nämligen den som öppnar vägen till den största och viktigaste av alla databaser. Om han inte hjälper dem kommer de att avslöja hans tvivelaktiga bakgrund. , Skådespelare: David Strathairn, Dan Aykroyd, River Phoenix, Robert Redford, Sidney Poitier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *