Kvällens filmer: Departed, April april, Juno, Rachel gett…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Departed, April april, Juno, Rachel getting married, Cool runnings, Flickvänner från förr, Max Payne, Paranormal activity 4

Departed

Amerikansk thriller från 2006. Den unge polisen Billy Costigan blir utvald att infiltrera gangstern Costellos liga. Samtidigt som Billy försöker få Costello att lita på honom gör en annan ung polis, Colin Sullivan, snabb karriär hos delstatspolisen.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 00:10

April april

Amerikansk komedi från 1969. Börsmäklaren Howard Brubaker är olyckligt gift, har en olydig son och blir terroriserad av sin hund. Catherine är trött på att känna sig som en av hennes mans ägodelar. När de båda träffas på en fest faller de för varandra direkt. Dessvärre visar det sig att Catherines make är Howards chef. 23/12.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:05

Juno

Amerikansk dramakomedi från 2007. Indie-filmen som slagit kassarekord världen över. Juno är en kaxig, självständig 16-åring. När hon av misstag blir gravid med sin bäste vän tänker hon först göra abort men bestämmer sig till slut för att föda barnet och hitta de perfekta adoptivföräldrarna.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:00

Rachel getting married

Amerikanskt drama från 2008. Kym, en neurotisk före detta modell som tillbringat lång tid på rehabiliteringshem, kommer hem på permis för att närvara vid sin systers bröllop. Hennes familj gör sig redo för en härlig fest, men Kym drar upp gamla familjekonflikter till ytan och ser till att stämningen blir allt annat än festlig.

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:20

Cool runnings

Amerikansk komedi från 1993. Sprintern Derice Bannock från Jamaica misslyckas med att kvalificera sig till sommar-OS. Men med hjälp av tränaren Irving Blitzer, satsar han i stället på vinter-OS i Calgary och grenen bob. De sätter ihop ett lag och satsar allt på att ta sig till OS.

Filmen visas på TV4 klockan 16:55 – 17:55

Flickvänner från förr

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Connor Mead är en cynisk playboy som lever för att förföra kvinnor och tror inte på kärleken. När han åker till sin brors bröllop uppenbarar sig tre spöken för honom som visar sanningen om hans förflutna, hans nutida liv och hur framtiden kommer att te sig.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Max Payne

Amerikansk action från 2008. Max Payne är en man uppfylld av raseri. För tre år sedan mördades hans fru och barn av okända gärningsmän och han tänker inte låta något hindra honom från att finna mördarna. Mark Wahlberg gör titelrollen i denna explosiva actionfilm baserad på det kultförklarade datorspelet.

Filmen visas på TV4 klockan 23:10 – 01:25

Paranormal activity 4

Amerikansk skräckfilm från 2012. Fem år efter att den djävulsbesatta Katie och hennes brorson försvann, flyttar en kvinna och en pojke vid namn Robbie in i ett nytt hus i en förort. När grannflickan Alex träffar Robbie i en lekstuga blir det början på en rad skräckinjagande händelser.

Filmen visas på TV4 klockan 01:25 – 03:20