Kvällens filmer: Die Hard II, Knight and day, Office space, Sista natten med…

Die Hard II

Idag onsdag den 15 juli sänds följande filmer på TV: Die Hard II, Knight and day, Office space, Sista natten med gänget

Die Hard II

Die Hard IIEn julaftonskväll i Washington har en grupp terrorister intagit en internationell flygplats, med tusentals turister som gisslan. Terroristerna är ett gäng avhoppade kommandosoldater under ledning av en vildsint, blodtörstig officer (William Sadler), som har kommit för att rädda en knarkung undan rättvisan. De är förberedda på allt, med ett undantag: John McClane, en ledig polisman som drabbas av en känsla av déjà vu. Bruce Willis återvänder som den hjältemodige snuten som inte bara slåss mot terrorister, men också mot en inkompetent flyplatspolischef (Dennis Franz), den iskalla befälhavaren över armens antiterroriststyrka (John Amos) och en livsfarlig snöstorm. Alla startbanor är fyllda av död och förödelse, och McClane slåss emot tiden. Hans fru (Bonnie Bedelia) sitter fast i ett av planen som cirkulerar någonstans över flyplatsen, i desperat behov av bränsle…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Knight and day

Knight and dayAmerikansk action från 2010. June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma plan. June blir genast förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv. Men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu dras June in i en härva utan dess like och hon måste bestämma sig för om hon kan lita på Roy. Skådespelare: Jordi Mollà, Viola Davis, Marc Blucas, Peter Sarsgaard, Tom Cruise, Cameron Diaz.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Office space

Office spaceAmerikansk komedi från 1999. Peter Gibbons är en kontorsarbetare som tröttnat på sitt tråkiga liv. En dag besöker han en terapeut som hypnotiserar honom. Det hela resulterar i att han får en ny inställning till livet. Och mot förmodan förbättrar detta hans karriär – trots att han bryter mot alla regler. Skådespelare: David Herman, Ajay Naidu, Diedrich Bader, Ron Livingston, Jennifer Aniston.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Sista natten med gänget

Sista natten med gängetAmerikansk dramakomedi från 1973. Det är en sommarnatt 1962 och fyra tonåringar från en småstad i Kalifornien står inför ett vägskäl i livet då de måste börja tänka på framtiden. Under kvällen korsas och skiljer sig deras individuella historier. Nästa morgon kommer deras liv att förändras, några tillfälligt och några för all framtid. Skådespelare: Paul Le Mat, Charles Martin Smith, Harrison Ford, Richard Dreyfuss, Ron Howard.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 15:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *