Kvällens filmer: Dirty Dancing, Terminator Salvation, Död…

Dirty Dancing, Terminator Salvation, Dödscellen, Mad money, Prom Night

Dirty Dancing

18:00 – 20:00

Dirty DancingDet är sommaren 1963. 17-åriga Baby är på semester med sin familj.

Terminator Salvation

21:00 – 23:15

Terminator SalvationÅret är 2018. Efter att Skynet utrotat större delen av mänskligheten i en kärnvapenattack kämpar en liten grupp av överlevande människor för att hindra maskinerna från att ta över världen. John Connor leder gruppen, men hans vision om framtiden ändras när Marcus Wright, en vilsen främling, plötsligt dyker upp. Connor måste avgöra om Marcus är från framtiden, eller räddad från det förflutna. När Skynet förbereder sig för sitt sista angrepp gör sig Connor och Marcus redo för ett äventyr där de måste avslöja hemligheten bakom Skynets ödesdigra plan.

Dödscellen

00:20 – 02:30

Ku Klux Klan-medlemmen Sam Cayhall har suttit i dödscell i över 20 år, dömd för mord på två judiska pojkar. När endast fyra veckor återstår till avrättningen tar den unge oerfarne advokaten Adam Hall på sig uppgiften att få Sam benådad. Och för Adam är uppgiften större än att rädda en dödsdömd fånge – Sam är nämligen hans farfar. Text-TV s. 690.

Mad money

01:25 – 03:30

Mad MoneyAmerikansk komedi från 2008. Don och Bridget Cardigans lever att medelklassliv men deras livsstil hotas när Don, som varit utan jobb i ett år, inte lyckas få något nytt. Bridget som varit hemmafru inser att hon måste göra något och lyckas få jobb som städerska på den federala banken.

Prom Night

02:00 – 03:30

Prom NightDen mentalsjuke gymnasieläraren Richard Fenton är besatt av studenten Donna Keppel. Hon blir vittne till när han mördar hennes familj för att vara med henne, men Richard arresteras och blir dömd till livstids fängelse. Tre år senare känner sig den traumatiserade Donna bättre, men får fortfarande psykologhjälp. Ovetandes om att psykopaten Richard har flytt från fängelse går hon på studentbal med sin pojkvän Bobby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *