Kvällens filmer: Disturbia, She’s All That, The Bourne Su…

Disturbia, She’s All That, The Bourne Supremacy, Tom i bollen, Astronaut Farmer, Slackers

Disturbia

21:00 – 23:05

DisturbiaKale döms till tre månaders husarrest för att ha slagit en lärare och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen tar en skrämmande vändning. Kale misstänker att en granne är en seriemördare, men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen.

She’s All That

17:05 – 18:55

She's All ThatLaney är elev på en skola där det mesta kretsar kring pengar och utseende. Med sin speciella stil och sitt konstintresse smälter hon inte in i skolans snobbiga miljö. När skolans snygging Zach antar ett vad om att vem som helst kan bli en vacker svan blir Laney hans vadslagningsobjekt. Amerikansk romantisk komedifilm från 1999.

The Bourne Supremacy

21:00 – 23:10

The Bourne SupremacyBourne supremacy är fortsättningen på The bourne identity från 2002. Här fortsätter historien om David Webb, en före CIA-agent som lider av minnesförlust, och om hans försök att ta reda på mer om sitt skumma förflutna. Ännu en gång finner han sig inblandad i en konspiration med CIA. När han anklagas för ett brott han inte har begått, tvingas han till att återgå till rollen som mördaren Jason Bourne. Snart har han och hans flickvän hela CIA och en skrupellös rysk yrkesmördare efter sig.

Tom i bollen

00:10 – 02:10

Tom I BollenUnge Danny har sommarjobb som golfcaddy och hoppas att vinna caddystipendiet för att få en collegeplats. Hans förutsättningar ökar när han hjälper golfklubbens ordförande, domare Smails, ur en pinsam situation. Men när Smails hittar honom i säng med Smails karltokiga systerdotter Lacey fruktar Danny att hans möjligheter kommer att sjunka till noll. Men en golfturnering kan komma att rädda honom…

Astronaut Farmer

01:30 – 03:40

Amerikanskt drama från 2006. Charles Farmers livsdröm är att bli astronaut. Efter utbildningen till rymdingenjör blir han antagen till NASA:s astronautprogram. När hans far dör tvingas han återvända hem för att rädda familjens bondgård. Men Charles vill inte ge upp sin dröm utan börjar i hemlighet bygga en egen rymdraket. När han försöker köpa raketbränsle sätts han under bevakning av FBI på order av regeringen som vill hindra honom från att resa ut i rymden. Åldersgräns 7 år.

Slackers

23:10 – 00:50

SlackersDave, Sam och Jeff ska snart lämna universitetet med högsta betyg i lögn och fusk. De tre rumskompisarna har fuskat sig igenom de senaste fyra åren och nu när deras slutprov närmar sig kan ingen av dem ens ana vad som väntar dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *