Kvällens filmer: Divergent, Dear John, Final destination 5, Fishy

Divergent

Idag torsdag den 2 juni sänds följande filmer på TV: Divergent, Dear John, Final destination 5, Fishy

Divergent

DivergentAmerikansk science fiction från 2014. I ett framtida Chicago är befolkningen uppdelad efter personlighetstyp, något man bestämt för att behålla fred. Under en dag varje år ska alla 16-åringar testas och välja var de hör hemma. Men för Tris blir det problem. Hennes resultat är ofullständiga. Hon är divergent, något som anse hotfullt i ordningen. Tris väljer att ändå lämna sina föräldrar i De osjälviska för att istället ingå i De tappra. Väl där går alla igenom hårda prov, de bästa stannar kvar – de andra gallras ur och blir falanglösa. Skådespelare: Ashley Judd, Jai Courtney, Kate Winslet, Shailene Woodley, Theo James.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Dear John

Dear JohnAmerikanskt drama från 2010. Medan John är på permission i sin hemstad träffar han Savannah, en ung flicka som är på besök i staden. De faller handlöst för varandra. Savannah väntar på att John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén och John drömmer om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta. Men den 11 september 2001 förändras allt. John anser att det är hans plikt att slåss för sitt land, och under den långa tid som han är borta förälskar sig Savannah i en annan man. Skådespelare: Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Channing Tatum.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Final destination 5

Final destination 5Amerikansk rysare från 2011. Sam ska resa på en weekend med sina kollegor, men på bussen får han en otäck föraning om att bron de passerar kommer att rasa. Han lyckas rädda sig själv och några av vännerna innan olyckan faktiskt inträffar. Men några dagar senare dör de överlevande, en efter en, i märkliga och brutala olyckshändelser. Skådespelare: Emma Bell, Arlen Escarpeta, Nicholas D’Agosto.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 01:00

Fishy

FishySvenskt drama från 2008. På en loftgång i Fisksätra möts den nyinflyttade innetjejen Micka och den sunkiga förortskillen Danne. Hon brinner för sitt jobb. Han kollar mest på tv. Egentligen har de ingenting gemensamt. Men när Dannes flickvän reser bort påbörjas en oväntad historia som kommer att förändra dem båda. Skådespelare: Paula McManus, Per Grytt, Axel Aubert, My Bodell, Daniel Gustavsson.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *