Kvällens filmer: Dödlig hämnd, The Alamo, Polisskolan 5 -…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Dödlig hämnd, The Alamo, Polisskolan 5 – Uppdrag i Miami Beach, The Ugly Truth, Tears of the Sun, Moneyball

Dödlig hämnd

En tuff polis i Brooklyn måste söka rätt på sin barndoms fiende, som nu är kokainlangare. Mannen har mördat polisens bäste vän och kollega.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 02:55 – 04:25

The Alamo

The AlamoVåren 1836 slåss en handfull tappra män för Texas frihet med sina liv som insats. Mot alla odds håller de fortet Alamo i San Antonio mot tusentals anfallande mexikanska soldater, ledda av den fruktade diktatorn Santa Anna. Försvaret leds av den unge översten William Travis. Vid sin sida har han två lovande legender – knivkämpen Jim Bowie och den mytomspunne Davy Crockett. Männen på Alamo har svurit att slåss för ett fritt Texas – till sista blodsdroppen.

Trailer för The Alamo

Filmen visas på Kanal 9 klockan 01:10 – 03:40

Polisskolan 5 – Uppdrag i Miami Beach

Polisskolans tankspridde rektor Eric Lassard har nått den obligatoriska pensionsåldern och ska avtackas vid ett evenemang i Miami Beach. Men saker och ting går inte riktigt som planerat när Lassard råkar ta fel väska på flygplatsen och blir måltavla för några juveltjuvar.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

The Ugly Truth

The Ugly TruthAbby är en framgångsrik Tv-producent som har höga krav när det kommer till män. Mike är stjärnan i hennes Tv-program och han vet att män bara är ute efter en enda sak. Men Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder alla Mikes råd under en ny och lovande romans. De oväntade resultaten slår alla i deras omgivning med häpnad.

Trailer för The Ugly Truth

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:00

Tears of the Sun

Tears of the SunNär den politiska situationen i Nigeria förändras till det sämre, skickas en specialstyrka under ledning av befälhavare A.K. Waters in i landet för att undsätta den amerikanska missionsläkaren Kate Kendricks. Doktor Kendricks vägrar dock att låta sig räddas om det innebär att hon måste överge sina patienter, och insisterar på att ta dem med sig. Problemet är att A.K. Waters och hans soldater har strikta order om att inte blanda sig i den lokala konflikten. Text- TV s.690.

Trailer för Tears of the Sun

Filmen visas på TV3 klockan 00:00 – 02:20

Moneyball

MoneyballBilly Beane var en gång en professionell basebollspelare och arbetar nu som kapten för Oakland Athletics basebollklubb, som håller på att förlora sina tre bästa spelare till mer bemedlade lag. Med tanke på Oakland Athletics finansiella nackdel förstår Beane att han radikalt måste förändra hur han bedömer vilka attribut spelare kan tillföra laget. När han träffar Peter Brand, en begåvad ekonomistudent, inser Beane att han hittat mannen som kan hjälpa honom omstörta det system för att bedöma spelare som varit på plats i nästan ett århundrade. Baserad på en sann historia.

Trailer för Moneyball

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:45