Kvällens filmer: Dödligt vapen 3, Electrick children, Bat…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Dödligt vapen 3, Electrick children, Battle: Los Angeles, Julie & Julia

Dödligt vapen 3

Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:20

Electrick children

Electrick ChildrenAmerikanskt drama från 2012. Kan man bli gravid av musik? Rachel, en tonåring från en fundamentalistisk mormongemenskap, tror på obefläckad befruktning. Men för resten av hennes religiösa familj är hennes tillstånd en oacceptabel överträdelse. Skådespelare: Billy Zane, Cynthia Watros, Rachel Pirard, Julia Garner, Liam Aiken.

Trailer för Electrick children

Filmen visas på SVT2 klockan 22:45 – 00:20

Battle: Los Angeles

I åratal har det funnits dokumenterade fall av UFO-observationer världen runt – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland, Kina. Men 2011 blir det som en gång bara var just observationer en skrämmande verklighet när Jorden attackeras av okända krafter. Medan folk överallt ser världens största städer falla blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost i en strid ingen hade förväntat sig. Det är upp till en marinsergeant och hans nya pluton att dra en linje i sanden när de tar sig an en fiende olik någon annan de träffat på tidigare.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:20

Julie & Julia

En kvinna som genomgår en smärre 30-årskris beslutar sig för ett påbörja gigantiskt matlagningsprojekt och laga 524 maträtter, allt enligt recepten i kokboken ”Bemästra den franska matlagningskonsten”. Hon bloggar om sina missöden och kulinariska höjder och hamnar i ett matmecka där hon även träffar nya vänner.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25