Kvällens filmer: Dödligt vapen, Shanghai Noon, Duplicity,…

Dödligt vapen, Shanghai Noon, Duplicity, The perfect man, Bad Boys 2, Hajen 4, Pulp fiction, Outpost, Mansfield Park, Biker Boyz, State Property – Blood on the Streets, Big nothing

Dödligt vapen

22:00 – 00:15

Martin Riggs och Roger Murtaugh är två Vietnamveteraner som är poliser i Los Angeles. Men där slutar likheterna. Murtaugh är en sansad, respekterad familjefar. Riggs anses av kollegorna vara obalanserad på gränsen till galenskap. Nu är de partners som ska undersöka ett fall av omfattande internationell knarksmuggling.

Shanghai Noon

19:45 – 22:00

Shanghai NoonAmerikansk actionkomedi från 2000. Den kinesiska prinsessan Pei Pei blir kidnappad och förs till USA. Chon Wong, en klumpig vakt, känner sig personligen ansvarig för att de lyckats föra bort prinsessan och insisterar på att få följa med räddningsexpeditionen till USA. I Nevada kommer Chon Wong bort från gruppen och tvingas att tillsammans med Roy O’Bannon, en småskurk, försöka hitta kidnapparna. De två råkar ut för det ena missödet efter det andra. Tillåten från Åldersgräns 11 år.

Duplicity

21:30 – 23:30

DuplicityAmerikansk långfilm från 2009. (Duplicity) Två agenter inleder en kärleksaffär. När de hamnar mitt uppe i ett komplicerat kontraspionage inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ena hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken… HD.

The perfect man

20:00 – 22:05

The Perfect ManTonårstjejen Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes ensamstående mamma Jean gör slut med någon av sina nollor till pojkvänner. För att distrahera modern från hennes senaste dåliga val, hittar Holly på en hemlig beundrare som ska uppvakta Jean och stärka hennes sviktande självförtroende. När den virtuella romansen tar fart måste Holly fixa fram en kavaljer, och lånar därför en väninnas lika charmige som stilige farbror – Ben, för att ha ett ansikte bakom alla mail, meddelanden och presenter. Men för att hålla fasaden uppe och upprätthålla moderns nyvunna lycka tvingas hon ta till alltmer desperata åtgärder, och missar nästan den perfekte mannen när han väl dyker upp.

Bad Boys 2

22:05 – 01:05

Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar. Den underhållande duon får sig dock en ordentlig törn när det hettar till mellan Mike och Marcus sexiga syster, Syd.

Hajen 4

01:30 – 03:10

När Ellens son Sean blir dödad av en haj i det hemsökta Amity Island, beger hon sig till Bahamas för att trösta sin andra son. Michael Brody (Lance Guest) och hans vän Jake (Mario Van Peebles) är två marinbiologer som vill hjälpa till att ta fast odjuret men det är nu upp till Ellen och hennes nyfunna kärlek spelad av Michael Caine att få ett slut på denna hajskräck. Text-TV s. 690.

Pulp fiction

00:05 – 03:25

Pulp FictionAmerikansk actionkomedi från 1994. Filmen omfattar tre handlingar som kretsar kring våld och droger och som direkt eller indirekt påverkar varandra. Pumpkin och hans flickvän Honey Bunny sitter på en lunchrestaurang. Han övertygar henne om att det enda raka är att råna stället. Två torpeder, Vincent och Jules, är på väg till ett uppdrag för sin chef. Boxaren Butch som vinner en titelmatch flyr med pengarna. På ett annolunda och oväntat sätt vävs allt samman till en bisarr historia. Åldersgräns 15 år.

Outpost

23:15 – 01:00

OutpostHandlingen utspelar sig i ett krigshärjat Östeuropa där en enhet av krigströtta legosoldater företar sig ett farligt uppdrag in i ingenmansland på uppdrag av en mystisk affärsman. När de fullföljer uppdraget, att hitta och säkra en militärbunker, upptäcker de också en fasansfull hemlighet, som har legat begravd under ett halvt sekel, och som de måste bekämpa för att överleva.

Mansfield Park

21:00 – 23:25

Mansfield ParkFanny skickas till rika släktingar för att uppfostras på Mansfield Park. Mest förtjust är hon i sin kusin Edmund. Men som ung, fattig kvinna har hon ingen större möjlighet att styra sitt öde. Baserad på Jane Austens roman och privata brev.

Biker Boyz

02:15 – 04:05

Biker BoyzSmoke är den obesegrade racingkungen som ständigt blir utmanad av nykomlingar som tror sig vara bättre. En av dem är Kid, en ung, aggressiv kille med stora ambitioner som startat ett nytt MC-gäng – Biker Boyz.

State Property – Blood on the Streets

03:10 – 04:45

Tre notoriska gangsters utkämpar en blodig strid för ledarskap i staden Brotherly Love. Beans, den fängslade ledaren och drogkungen kämpar för att behålla sitt deserterade ABM brottssyndikat på kartan. Dame, den Harlem-födda fixaren är också boss i stan. Hans paraplynätverk är oöverträffat när det gäller penningflöde och arbetskraft. Loco, den vräkiga playboyen från Miami, släpps snart ut från fängelset. Hans rikedomar och topprykte visar sig vara värdefulla verktyg. Ligor bildas och splittras, och livslång vänskap sätts på prövning när olika gäng gör affärer och duellerar till döds…

Big nothing

03:25 – 05:05

Big NothingBrittisk dramakomedi från 2006. Charlie Wood är lärare men för tillfället arbetslös och för att få ihop ekonomin tar han job på ett dataföretag. Där möter han Gus som tipsar om hur de kan tjäna snabba pengar genom utpressning. Men inget går enligt planerna, dels dyker Gus före detta flickvän upp och vill vara med, Gus är inte så smart som han tror och Charlie har aldrig tidigare ägnat sig åt brottslighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *