Kvällens filmer: Dödsspelet, Royal Tenenbaums, Ted, Jakte…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Dödsspelet, Royal Tenenbaums, Ted, Jakten på lycka

Dödsspelet

En filmregissör startar vadslagning om vilka kända personer som snart kommer att dö. Flera personer på regissörens lista dör snart under mystiska omständigheter. ”Dirty Harry” Callahan utreder dödsfallen och upptäcker att han själv står på listan.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:55 – 02:40

Royal Tenenbaums

Den frånskilde och ständigt frånvarande familjefadern Royal Tenenbaum har blivit svårt sjuk och vill träffa sin familj en sista gång. Problemet är att hans familj inte vill träffa honom. Han har genom åren stulit barnens pengar, bedragit sin fru, levt på kredit och varit ett svin i största allmänhet. Men genom sin svåra sjukdom hoppas Royal på försoning och ett sista farväl. Frågan är bara hur sjuk han egentligen är. För inte har väl det faktum att han just blivit vräkt från sitt hotellrum något med saken att göra?

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:10

Ted

TedSom åttaåring har John Bennett inga vänner, och när han en julafton önskar nallen Ted till liv anar han inte att de kommer att förbli vänner även när han nått vuxen ålder. När Johns flickvän Lori tappar tålamodet och inte längre står ut med deras ovanliga vänskap ställs han inför sitt livs val – vill han bygga en framtid tillsammans med henne, eller fortsätta sitt förhållande med den råa och ohyfsade nallen?

Trailer för Ted

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Jakten på lycka

Chris Gardner har stora planer för sig och sin familj. Steget från dröm till verklighet ter sig dock milslångt och han får slita hårt för att få ekonomin att gå ihop. Hans situation förvärras ytterligare då hans fru lämnar honom och deras lille pojke precis innan de blir vräkta från sin bostad. Plötsligt ter sig framtiden nattsvart och han tvingas söka skydd för natten tillsammans med sin son på en offentlig toalett. Då han får chansen att visa vad han går för på ett prestigefyllt fondbolag ser dock hans lycka ut att vända. Baserad på en sann historia.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:20