Kvällens filmer: Dolda tillgångar, Angel has fallen, Ex machina, In darkness

Dolda tillgångar

Idag onsdag den 19 januari sänds följande filmer på TV: Dolda tillgångar, Angel has fallen, Ex machina, In darkness

Dolda tillgångar

Dolda tillgångarAmerikanskt drama från 2016. Verklighetsbaserat om de afroamerikanska kvinnor som under 1960-talet jobbade som ingenjörer, matematiker och assistenter på amerikanska NASA. De bidrog i hög grad till USA:s framgångar i rymdkapplöpningen, men diskriminerades och nedvärderades på grund av sin hudfärg.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Dolda tillgångar

Angel has fallen

Angel has fallenAmerikansk action från 2019. USA:s president Allan Trumbull utsätts för ett mordförsök. Secret Service-agenten Mike Banning som är presidentens förtrogne misstänks felaktigt för att ligga bakom attentatet och grips. Mike lyckas rymma och under flykten måste han undkomma sin egen myndighet och överlista FBI för att hitta det verkliga hotet motpresidenten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Angel has fallen

Ex machina

Ex machinaBrittisk science fiction från 2014. Caleb, en ung internetkodare, väljs ut för att delta i ett experiment som kommer förändra världens syn på artificiell intelligens. En företagsledare ger honom i uppdrag att utföra ett test på Ava, en robot som innehåller den mest sofistikerade artificiella intelligens som någonsin har skapats. Men ingen av männen inser att denna intelligens kan ha en egen agenda.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Ex machina

In darkness

In darknessBrittisk thriller från 2018. Den blinda pianisten Sofia hör sin granne och vän mördas. Det tvingar henne ut ur sin trygga värld och in i Londons undre värld för att få fast Veroniques mördare. Med hjälp av Veroniques far, en serbisk entreprenör som anklagats för att vara krigsförbrytare, närmar hon sig sanningen och hennes egna mörka hemligheter vävs in i mordgåtans svar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om In darkness

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *