Kvällens filmer: Don’t Say a Word, Irene Huss: Tatuerad t…

Don’t Say a Word, Irene Huss: Tatuerad torso, Jönssonligan på Mallorca, Mumien – återkomsten, Du, jag och Dupree, Döden klär henne, Mission impossible 3, Mr. Deeds, Rocky, Rocky II, Imse vimse spindel, Absolut gisslan, Custody, What if God Were the Sun?, The night we called it a day, Wayne’s world

Don’t Say a Word

22:00 – 00:15

Don't Say a WordPsykiatern Nathan Conrads dotter blir kidnappad. Han blir kontaktad av kidnapparna, men de begär inte pengar. De vill att dr Conrad ska locka fram ett sex-siffrigt nummer ur en ung mentalpatients hjärna och om de inte får som de vill hotar de att döda hans enda barn.

Irene Huss: Tatuerad torso

21:00 – 22:55

Bygger på Helene Turstens deckare om kriminalinspektör Irene Huss. På en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda kriminalinspektör Irene Huss har att gå efter är en mycket speciell tatuering på torson. Utredningen leder henne till Köpenhamn och en intensiv jakt på en sjuk bestialisk mördare.

Jönssonligan på Mallorca

20:00 – 22:05

Svensk komedi från 1989. Saker och ting ser inte bra ut för Sickan, inte till en början i alla fall. Vanheden har flyttat till Mallorca med Doris och Dynamit-Harry. Sickan är lämnad ensam i det regniga Stockholm. Men så slår ödet till i form av herr Wall-Enberg som har ett uppdrag åt Sickan på Mallorca. Sickan beger sig till den spanska ön och först går det inte riktigt som han tänkt sig, men så träffar han sina gamla kumpaner och som vanligt har Sickan en plan. La banda de Jönssonligan börjar planera sin största kupp någonsin. Barntillåten.

Mumien – återkomsten

20:00 – 22:30

Tio år efter det första mötet med den mumifierade egyptiske prästen Imhotep är Rick och Evelyn gifta med en åttaårig son. Från sin far har han ärvt sin äventyrslytnad och från sin mor fascinationen för gamla civilisationer. Tusentals mil från Sahara, befinner de sig i sitt trygga Londonhem. Men idyllen hotas av en 6000 år gammal förbannelse som ska återuppväcka guden Anubis armé från de döda och förinta jordens civilisation.

Du, jag och Dupree

22:30 – 00:45

Livet kan knappast bli bättre för det nygifta paret Carl och Molly Peterson. Med ett trevligt hus och framgångsrika karriärer verkar allting gå som på räls. Men ingenting varar för evigt. Carl får lära sig den hårda vägen vad vänskap verkligen innebär, då hans bäste vän Dupree vräks från sin lägenhet och förlorar sitt jobb bara för att han gått på Carl och Mollys bröllop. Carl och Molly gör det rätta och erbjuder sin vän att sova på soffan i några dagar. De får dock snart ångra sin välvilja, då Dupree inte verkar ha minsta tanke på att flytta ut igen. Någonsin.

Döden klär henne

00:45 – 02:45

Två vackra kvinnor spelade av Meryl Streep och Goldie Hawn vill på inga villkor bli äldre och de vill absolut inte dö. När de kommer i kontakt med mystiska krafter får de evigt liv. De blir rivaler om samme man, spelad av Bruce Willis. De försöker få honom att ta samma livselixir som de, men han vägrar… TV3 Text s. 690.

Mission impossible 3

21:30 – 22:00

Amerikansk action från 2006. När den sadistiske vapenhandlaren Davian vill lägga beslag på vapnet Hartassen, som kan hota världsfreden, kallas styrkan Impossible missions force in. De måste se till att lägga beslag på vapnet före Davian. Men när han kidnappar agenten Ethan Hunts fru ställs Hunt inför ett svårt val, att rädda sin fru eller världen. Åldersgräns 15 år.

Mr. Deeds

00:15 – 02:00

Mr. DeedsAmerikansk romantisk komedi från 2002. Deeds som driver en pizzeria i New Hampshire får en dag chockbeskedet att han blivit arvtagare till ett framgångsrikt mediebolag. Deeds vardag vänds upp och ner när han helt oerfaren kastas in i affärsvärlden. Han omringas snart av affärsmän som alla vill lura av honom pengar. Journalisten Babe låtsas vara en oskyldig småstadstjej och bjuder ut Deeds. Hennes egentliga uppdrag är att skriva ett reportage om honom i en skvallertidning. Men snart inser Babe att hon fått känslor för Deeds. Åldersgräns 7 år.

Rocky

21:00 – 23:30

RockyRocky Balboa är an amatörboxare som bor i Philadelphia. Då hans boxarkarriär inte tagit fart försörjer han sig genom att inkassera skulder åt lånehajen Gazzo. Gazzo tycker dock inte att Rocky är tillräckligt slagkraftig i sitt arbete. Rockys tränare Mickey tror däremot att Rocky har vad som krävs för att bli boxningsmästare. När Rocky får möjligheten att gå en titelmatch mot världsmästaren Apollo Creed tar han chansen. Han blir snabbt känd och uppmärksammad, men priset för framgångarna blir högre än han trott…

Rocky II

23:30 – 01:55

Rocky IIRocky fortsätter att boxas och han går en uppvisningsmatch mot världsmästaren Apollo. Rocky skadar sig illa i ögat och får reda på att han kan bli blind om han fortsätter att boxas. Rocky är kär i Adrian och bestämmer sig för att gifta sig med henne. Kort därefter vill Apollo utmana Rocky i en returmatch…

Imse vimse spindel

02:15 – 04:05

När James Atherton och hans forskarteam är på uppdrag i Amzonas djungel hittar de en mystisk spindel som de tar med sig. Vad de inte vet är att spindeln är en livsfarlig, supergiftig och svårdödad insekt som snart gör slut på en av Athertons medarbetare. Kroppen skickas, tillsammans med spindeln, hem till hans lilla hemstad. Till staden har en ny läkare, Ross Jennings, just flyttat in.

Absolut gisslan

01:50 – 03:40

Han tvingas därför ta ett gift par som gisslan. Vad han inte räknat med är att paret inte direkt är de perfekta personerna att ta som gisslan, utan har fullt upp med sina egna problem. Amerikansk komedifilm från 1994.

Custody

02:45 – 04:10

En man förlorar sin fru och allt han har kvar sin adopterade tonårsdotter, när flickans biologiska pappa att hon kommer tillbaka till honom. Det blir en kamp mellan flickans biologiska pappa som övergav henne som baby och mannen som uppfostrade henne.

What if God Were the Sun?

04:10 – 05:40

Akutsjuksköterskan Jamie får ett sammanbrott då hennes polispappa dör av ett pistolskott samtidigt som hon är upptagen i en annan del av akuten. Jamie bryter sin förlovning, vägrar att prata med sin mamma och måste ta en paus från jobbet. Istället börjar hon jobba för en dödsjuk kvinna i kvinnans hem. Den sjuka kvinnan hjälper Jamie att få ett nytt perspektiv på livet och döden.

The night we called it a day

02:00 – 03:55

The Night We Called It a DayAustralisk komedi från 2003. Baserat på en sann händelse under Frank Sinatras turné i Australien. Promotern Rod har äntligen lyckats få Frank Sinatra att ställa upp på en turné i Australien. Men hans glädje blir kortvarig. Mitt under en intervju råkar Sinatra kalla en kvinnlig journalist för luder och skandalen är ett faktum. Åldersgräns 11 år.

Wayne’s world

03:55 – 05:30

Wayne's WorldAmerikansk komedi från 1992. Wayne och Garth är två hormonstinna och hårdrocksälskande tonåringar. De tillbringar sin mesta tid i Waynes källare varifrån de sänder sin egen tv-show. När en tv-producent får upp ögonen för killarna och deras show och vill lansera dem i större skala sätts deras vänskap på prov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *