Kvällens filmer: Double team, Ransom, Flickan i gula stöv…

Double team, Ransom, Flickan i gula stövlar, Die hard II

Double team

02:15 – 03:50

Amerikansk action från 1997. Den hemlige agenten Jack Quinn är på jakt efter en farlig terrorist vid namn Stavros. Uppdraget går snett och Quinn bestraffas genom att skickas till ett läger för agenter som anses för farliga för att sättas i tjänst, samtidigt som de är för värdefulla för att pensioneras. Stavros tar tillfället i akt att hämnas på Quinn och kidnappar hans fru och barn. Quinn beslutar sig för att fly från lägret och rädda sin familj (n)

Ransom

21:00 – 23:30

Amerikansk thriller från 1996. Tom Mullen är en förmögen och stenhård affärsman som få vill möta vid förhandlingsbordet. Men när hans son kidnappas vänds hans värld upp och ner. Han är villig att betala lösensumman, men något går fel (n)

Flickan i gula stövlar

22:45 – 00:25

Efter sin mammas död reser Ruth till Mumbai i Indien för att försöka hitta sin pappa. Under tiden hon kämpar för att få ett arbetstillstånd tar hon plats på ett massageinstitut. Det hinner gå många turer innan hon får reda på att pappan har bytt namn men till slut kan hon lokalisera var han bor.

Die hard II

23:00 – 01:30

Amerikansk actionfilm från 1990. Kriminalaren John McClane dras in i en dödlig katt-och råttalek när flygplatsen i Washington D.C belägras av en elitstyrka. Gruppen planerar att stoppa utlämningen av en knarkbrottsling från Centralamerika. Deras plan är briljant men de hade inte räknat med John McClane.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *