Kvällens filmer: Driven, V för vendetta, Hälsoresan, Myst…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Driven, V för vendetta, Hälsoresan, Mysteriet på Moulin Rouge, Miss Secret Agent 2, Jiddra inte med Zohan, …och så kom Polly

Driven

DrivenAmerikansk action från 2001. Joe Tanto är en framgångsrik racerförare som avbryter sitt pensionärsliv för att lotsa den begåvade men oerfarne föraren Jimmy Bly till framgång. Jimmys karriär befinner sig på nedgång och hans beteende, som är minst sagt destruktivt, inkluderar bl a förföljelse av en av hans största konkurrenters flickvän. Joe kämpar också han med inre demoner och för att kunna hjälpa Jimmy måste han först komma över den tragiska olyckan som nästan tog hans liv.

Trailer för Driven

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:10

V för vendetta

Amerikansk action från 2005. En ung kvinna vid namn Evey räddas från fara av en maskerad man som kallas ”V”. Han avslöjar sanningen om hennes förflutna. En plan, vars syfte är att starta en revolution som ska återföra frihet och rättvisa i ett samhälle genomsyrat av grymhet och korruption, gör att Evey och V slår sig samman.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:40

Hälsoresan

Svensk komedi från 2000. Stig-Helmer är arbetslös och olyckligt kär. Ole vill till ett hälsohem och bjuder med Stig-Helmer. De åker till Gustav Vasa Spa i Dalarna.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:10

Mysteriet på Moulin Rouge

Franskt kriminaldrama från 2011. Året är 1892 då Diane kommer till Paris för att leta efter sin försvunna syster. Medan huvudstadens jetset och bohemer hänger sig åt utsvävningar på mytiska kabaré Moulin Rouge, lägger den pryda flickan från landet ner stor energi och beslutsamhet på att bli dansare. På så sätt hoppas Diane komma åt hemligheten bakom sin systers försvinnande från ensemblen. Genom upptäckter av det ena mordet efter det andra förstår Diane också att hon själv kan bli nästa offer. HD.

Filmen visas på SVT1 klockan 01:30 – 03:00

Miss Secret Agent 2

Amerikansk actionkomedi från 2005. Agenten Gracie Hart blir FBI:s ansikte utåt, men när hennes väninna Cheryl – fröken USA – kidnappas kan inget hindra agent Hart från att gripa in. Tillsammans med sin nya temperamentsfulla partner Sam Fuller ger hon sig av till Las Vegas för att gripa in och rädda sina vänner.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Jiddra inte med Zohan

Jiddra inte med ZohanAmerikansk actionkomedi från 2008. Zohan Dvir arbetar som specialsoldat inom den israeliska armén och bor hemma hos sina ortodoxa föräldrar. Han har dock tröttnat på alla farliga möten med palestinier och bestämmer sig för att fejka sin död. Det slutar med att han gömmer sig i en hundbur, som ska transporteras till New York, där han försöker sig på en karriär som hårstylist.

Trailer för Jiddra inte med Zohan

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

…och så kom Polly

Amerikansk komedi från 2004. Kan nygifte Reuben, vars brud var otrogen mot honom på bröllopsresan, hitta lyckan med sin gamla klasskamrat Polly?. Reuben är den försiktige försäkringsagenten vars tillvaro förvandlats till ett kaos. Han förälskar sig i Polly, som sätter stort värde på sin frihet och som inte är redo att slå sig ner. När Reubens fru en dag bestämmer sig för att komma tillbaka, står han inför ett svårt val.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00