Kvällens filmer: É nata una star?, Ett bra år, Volcano, V…

Idag söndag visas följande filmer på TV: É nata una star?, Ett bra år, Volcano, Vacancy 2: The first cut, Unknown, Unknown, forts, Soccer mom

É nata una star?

Italiensk komedi från 2012. Marco är en blyg tonåring som upptäcker att han har vad som krävs för att vara den perfekta porrstjärnan. Men hur ska han förklara för sina föräldrar?. Men en granne råkar se en porrfilm med honom och lämnar anonymt en lapp i föräldrarnas brevlåda.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 02:20 – 03:50

Ett bra år

Amerikanskt drama från 2006. Max är en kall och slipad börsmäklare i London. När han får ärva en vingård i Provence åker han dit för att sälja den. Men det går inte riktigt som han tänkt sig. Vistelsen där väcker minnen och starka känslor hos honom, inte minst sedan han träffat en vacker fransk flicka.

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:25

Volcano

VolcanoAmerikansk action från 1997. Jordskalv är inte direkt ett okänt scenario i Los Angeles. Änglarnas stad drabbas av fler naturkatastrofer än de flesta andra städer. Men den här gången chockas stadens invånare när den beryktade asfaltsgruvan La Brea börjar spotta ut dödliga brandbomber och en vitglödande lava. Bara en man, Mike Roak från Los Angeles kristeam, kan rädda staden undan total förödelse.

Trailer för Volcano

Filmen visas på TV3 klockan 00:25 – 02:30

Vacancy 2: The first cut

Amerikansk skräckthriller från 2008. Ägarna till Meadow View Inn filmar i hemlighet rum 6. Sedan säljer de inspelningarna som porrfilmer. När den mystiska Mr Smith checkar in i rum 6 med en ung kvinna vid sin sida har de ingen aning vad de kan vänta sig. Ägarna bevittnar hur denna sadistiska psykopat hugger ihjäl sin älskarinna. Denna videoinspelning visar sig sälja bättre än vad de kunnat ana, så de bestämmer sig för att spela in fler filmer med Mr Smith. När Caleb tillsammans med sin tjej och sin bästa vän checkar in på motellet och tilldelas rum 6 har de ingen aning om vad som väntar dem. Anderson, Arjay Smith, Trevor Wright, Agnes Bruckner, David Moscow.

Filmen visas på TV3 klockan 03:25 – 04:50

Unknown

UnknownBrittisk action från 2011. När doktor Martin Harris vaknar ur en fyra dagar lång koma efter en bilolycka gör han en chockerande upptäckt. En annan man har stulit hans identitet. Men ingen känner igen honom, inte ens hans egen fru, och Harris tvingas påbörja en våldsam och desperat kamp för att få reda på sanningen om sitt liv.

Trailer för Unknown

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Unknown, forts

Brittisk action från 2011. När doktor Martin Harris vaknar ur en fyra dagar lång koma efter en bilolycka gör han en chockerande upptäckt. En annan man har stulit hans identitet. Men ingen känner igen honom, inte ens hans egen fru, och Harris tvingas påbörja en våldsam och desperat kamp för att få reda på sanningen om sitt liv.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:35

Soccer mom

Soccer MomAmerikansk komedi från 2008. Wendy Handler är en något udda fotbollsmamma och hon är beredd att göra allt för sin dotters fotbollslag. Hon går så långt att hon maskerar sig till en berömd italiensk fotbollsstjärna för att få träna sin dotters lag. Allt i hopp om att laget ska vinna en stor fotbollsturnering.

Filmen visas på TV4 klockan 00:55 – 02:50