Kvällens filmer: Elephant, Bröderna Karlsson, Familjen Sa…

Elephant, Bröderna Karlsson, Familjen Savage, En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag, Förtrollad, Ransom, Street Fighter: The Legend of Chun-Li, Wrong Turn at Tahoe, Sherlock Holmes: The Master Blackmailer

Elephant

22:05 – 23:25

Elephant(Elephant) Elephant är berättelsen om en till synes helt vanlig dag i några amerikanska high school-elevers liv. Vi får följa dessa elever under denna dag, fylld av lektioner, fotboll, skvaller och det sociala livet på skolan. Varje elev vi möter upplever high school på olika sätt; stimulerande, vänskaplig, traumatisk, ensam, hård. En helt vanlig dag, som kommer att sluta på ett allt annat än vanligt sätt.

Bröderna Karlsson

21:20 – 22:00

Bröderna KarlssonSvensk komedi från 2010. Niklas Bering lever ett bra liv i Stockholm med toppjobb på en advokatbyrå. Men allt förändras när han får veta att han har en tvillingbror, Hasse. Brodern visar sig vara Niklas raka motsats och snart har Hasse vänt upp och ner på Niklas välordnade tillvaro.

Familjen Savage

23:35 – 02:00

Amerikanskt drama från 2007. Pappa Lennys fru dör och syskonen Wendy och Jon blir tvungna att ta hand om sin demente far. Jon ordnar en plats åt fadern på ett ålderdomshem men Wendy har skuldkänslor och bestämmer sig för att flytta hem till sin bror så att de tillsammans kan se efter pappan.

En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag

17:45 – 20:00

En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt UppdragMia är redo för sin nya roll som prinsessa av Genovia. Men hon har knappt hunnit flytta in i det kungliga palatset med sin farmor drottning Clarisse förrän hon får reda på att hennes dagar som prinsessa är räknade. Mia ska slänga prinsesstiaran och omedelbart axla drottningrollen. Som om det inte vore tillräckligt att lära sig regera så säger lagen i Genovia dessutom att en prinsessa måste vara gift innan hon kan bli drottning. Amerikansk romantisk komedifilm från 2004.

Förtrollad

21:00 – 23:00

FörtrolladEn ung flicka möter sina drömmars prins. Nyheten om romansen irriterar prinsens mor, den onda drottningen, som använder svart magi för att skicka ut flickan från den animerade världen till den enda platsen i universum där sann kärlek inte existerar: nutida Manhattan. Amerikansk komedifilm från 2007.

Ransom

23:00 – 01:30

RansomTom Mullen är en framgångsrik amerikansk affärsman. Hans son blir kidnappad och Mullen går med på att betala två miljoner i lösensumma. Men något går snett och kidnapparna börjar ställa allt mer orealistiska krav. Amerikansk thrillerfilm från 1996.

Street Fighter: The Legend of Chun-Li

00:10 – 02:05

Street Fighter: The Legend of Chun-LiAmerikansk actionfilm från 2009.

Wrong Turn at Tahoe

02:00 – 03:50

Wrong Turn at TahoeAmerikansk dramathriller från 2008. Joshua arbetar som indrivare åt en av de största gangsterledarna och hans vardag består av våld. Men när han hamnar mitt i en maktkamp inser han hur ett enda misstag kan förstöra allt.

Sherlock Holmes: The Master Blackmailer

02:05 – 04:05

Sherlock Holmes tar sig an fallet med en konsthandlare som utöver utpressning på Londons välbärgade. Brittisk kriminaldrama från 1992.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *