Kvällens filmer: Elizabethtown, Snuten i Hollywood 2, Rev…

Elizabethtown, Snuten i Hollywood 2, Revenge of the Bridesmaids, Mission impossible 2, Be Cool, The Book of Eli, High lane

Elizabethtown

16:00 – 18:30

ElizabethtownAmerikansk romantisk komedi från 2005. När Drew Baylors far dör under ett besök i sin hemstad Elizabethtown i Kentucky får Drew i uppdrag att åka dit och hämta hem hans kropp. På vägen träffar han flygvärdinnan Claire och det blir ett möte som för alltid kommer att förändra både deras liv (n)

Snuten i Hollywood 2

22:50 – 00:55

Amerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foleys vän, Andrew Bogomil, blir skjuten återvänder Axel till Beverly Hills. Där återförenas han med sina två kollegor, Billy Rosewood och John Taggart. De tre försöker tillsammans ta reda på vem som låg bakom attacken mot deras vän och samtidigt lösa en rad mystiska rån (n)

Revenge of the Bridesmaids

21:00 – 22:45

Revenge of the BridesmaidsAbigail och Parker är bästa vänner sen barndomen och bor i New York. När de besöker till sin lilla hemstad i Louisiana får de veta att deras vän Rachel har förlorat sitt livs kärlek Tony till den giriga lycksökerskan Caitlin som låtsas vara gravid för att Tony ska gifta sig med henne. Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Mission impossible 2

21:45 – 22:05

Amerikansk actionfilm från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Som motståndare har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver viruset för att kunna genomföra sin hemska plan.

Be Cool

00:30 – 02:55

Be CoolAmerikansk actionkomedi från 2005. Den iskalla maffiamedlemmen Chili Palmer har flyttat från Miami till Los Angeles. Han vänder sitt gamla arbete ryggen och försöker sig på en karriär som filmproducent men inser att branschen är alltför osäker. Han ger sig in i musikindustrin och är säker på att lyckas när han träffar den talangfulla Linda Moon. Han bestämmer sig för att göra henne till en stjärna men hans gamla liv gör sig påmint och gör livet surt för honom.

The Book of Eli

21:00 – 23:20

The Book of EliI en inte alltför avlägsen framtid, cirka 30 år efter det slutliga kriget, vandrar en ensam man genom det ödelandskap som en gång var Amerika. Det finns ingen civilisation här, ingen lag. Vägarna tillhör gäng som skulle mörda en man för hans skor, en droppe vatten – eller för ingenting alls. Eli är en krigare, men inte av egen fri vilja utan av nödtvång. Han söker bara fred men om han utmanas hugger han ner sina angripare innan de inser sitt fatala misstag. Driven av sitt åtagande och vägledd av sin tro på något större än sig själv gör Eli vad han måste för att överleva.

High lane

02:55 – 04:40

Fransk thriller från 2009. En grupp vänner är på semester och bestämmer sig för att följa ett stängt järnvägspår som går upp i bergen. Klättringen visar sig vara mycket svårare än de kunde ana, och snart inser de att de inte är ensamma och deras äventyr förvandlas till en mardröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *