Kvällens filmer: Elysium, Turbo, National treasure, Man of the house, Chinese…

Elysium

Idag söndag den 22 januari sänds följande filmer på TV: Elysium, Turbo, National treasure, Man of the house, Chinese Zodiac, Undercover brother, Kalenderflickorna

Elysium

ElysiumAmerikansk science fiction-action från 2013. Det är år 2154 och två klasser existerar i samhället. De väldigt rika, som flytt till en konstgjord värld kallad Elysium, och resten – som lever på en trasig och överbefolkad jord. Sekreterare Delacourt gör allt för att upprätthålla anti-immigrationslagar för att kunna behålla Elysiums lyxiga livsstil. Det hindrar dock inte jordens befolkning att försöka ta sig in på alla sätt möjliga. När Max inser att han inte kan bekämpa sin cancer på jorden går han med på att anta ett farligt uppdrag som inte bara kan rädda hans liv utan även skapa jämlikhet mellan dessa polariserade världar. Skådespelare: Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, Matt Damon, Jodie Foster.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Turbo

TurboAmerikansk animerad film från 2013. När Turbo en dag mirakulöst blir supersnabb så ger han sig ut på en resa för att att få tävla mot världens bästa racerförare Guy Gagne. Turbo blir kompis med ett gäng gatusmarta lirare och sätter sitt hjärta och skal på spel för att bevisa att ingen dröm är för stor, och ingen drömmare för liten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 15:20

National treasure

National treasureAmerikanskt äventyr från 2004. Benjamin Franklin Gates är ättling till en skattsökarfamilj som alltid jagat efter samma sak, nämligen en krigskista som gömts undan av Fäderna. Ben är liksom sin konkurrent nära att upptäcka var den finns, men FBI är också med på ett hörn. Skådespelare: Justin Bartha, Sean Bean, Jon Voight, Nicolas Cage, Diane Kruger.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Man of the house

Man of the houseAmerikansk actionkomedi från 2005. Texaspolisen Roland Sharp får i uppdrag att skydda de enda vittnena till mordet på en nyckelfigur i åtalet mot en knarkhandlare. Vittnena är grupp hejaklacksledare från ett universitet i Texas. Sharp måste byta identitet till assisterande tränare och flytta ihop med de unga kvinnorna. Skådespelare: Christina Milian, Paula Garcés, Monica Keena, Tommy Lee Jones, Cedric the Entertainer.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:15

Chinese Zodiac

Chinese ZodiacKinesisk actionfilm från 2012. Asian Hawk leder ett legosoldatteam för att återfinna förlorade artefakter, tolv djurbronshuvuden från Kinesiska Zodiaken, från Yuanmingyuanruinerna. De plundrades av utlänningar på 1800-talet. Asian får hjälp av en kinesisk student och en parisisk dam för att leta rätt på dem. Skådespelare: Qi Shu, Xingtong Yao, Jackie Chan.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 14:40

Undercover brother

Undercover brotherAmerikansk komedi från 2002. Undercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen Brotherhood ska infiltrera och försöka stoppa en aktion, som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. De ger Undercover Brother i uppdrag att hindra det onda och multinationella konglomeratet från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation. Skådespelare: Denise Richards, Aunjanue Ellis, Chris Kattan, Eddie Griffin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Kalenderflickorna

KalenderflickornaBrittisk-amerikansk dramakomedi från 2003. När Annies man drabbas av leukemi bestämmer sig Chris och Annie för att göra en kalender som ska säljas till förmån för stadens sjukhus. Chris har en lite annorlunda idé om hur kalendern ska bli framgångsrik – alla kvinnorna ska posera nakna. Något som kanske inte uppskattas av alla. Skådespelare: John Alderton, Linda Bassett, Helen Mirren, Julie Walters.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 12:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *